Помните ли поп фолк-певицата Теодора? Заслепи всички със снимки на луксозния си дом в САЩ (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от позабравените звезди на поп фолка у нас, певицата Теодора , преди време реши да стане майка и съпруга и се раздели с активната си певческа кариера. За нея се знае, че живее в Щатите, но рядко споделя кадри от личния си живот.

Известно е само, че е омъжена и има прекрасна дъщеричка.

Сега обаче бившата чалга-дива се похвали с прекрасно и луксозно жилище , което медиите нарекоха „палат“. И нищо чудно, защото обления от светлините на коледната елха дом е просторен и луксозно обзаведен.

Много снимки от кръщенето на сина на Деси Слава (няма да познаете фолк певицата) Πeвицaтa Дecи Cлaвa и бaщaтa нa втopия й cин Блaгoй Haйдeнoв ce cъбpaxa oтнoвo зaeднo, или пoнe зa …Aug 27 2021vijti.com

За първи път Теди показа и дома си. От снимка в Инстаграм профила й става ясно, че тя и семейството и живеят в огромна къща в американски стил. Теодора позира до гигантска елха, която е украсила за Коледа, пише „Хотнюз“.

Теодора певица

Теди фолк певица

Почитателите й бързо се удивиха от видяната гледка. „Тедиии, как се украсява тази красотааааа? Уникално е. Аз нямам нервите“, пишат й под внушителната снимка.

Теодора коледна украса

Огромна елха край камината в уютния й дом.

Ето я днес певицата Орнела, не прилича на себе си. Вижте какво работи:Поп фолк певицата Орнела е жива и здрава, а фалшивата информация за нейната смърт първоначално разтъ…Oct 31 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!