Анита Мейзер с прочувствени слова за съпруга си: Дяволът е по петите ми

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Анита Мейзер, съдена за непредумишлено убийство на гаджето си Николай Димов, избухна с прочувствени слова за убития от нея мъж. Скандалната варненка умъртви любовника си време на секс, но така и не стана ясно какво точно се е случило в злощастната нощ.
Мейзер изля душата си в социалната мрежа.
„Бих дала живота си Любов моя, да възкръснеш поне за 1 минута в която силно да те прегърна, да ти кажа ,че те Обичам и ще те обичам вечно. А ти Любов моя ,само да кажеш на всички истината , за да изчистиш името ми и веднага след това да отлетиме заедно ,там където няма връзки за набеждаване в неверни неща, няма лъжи, няма завист, омраза и отмъщение, което тук на земята ме преследва от … знаеш кого!
Анита Мейзер потъна вдън земя, с хитри ходове прецака правосъдиетоСкандалната носителка на приза „Мисис България“ Анита Мейзер е изчезнала вдън земя три месеца след к…Jun 30 2019vijti.com

Почивай в Мир , Любов моя, а на мен Бог да ми е на помощ! Убедена съм , че виждаш какво се случва с мен на земята…“Дявола” е по петите ми …“, написа Анита. (б.а. правописът е запазен)
Скандалната носителка на приза „Мисис България“ Анита Мейзер се покри три месеца след като излезе от Сливенския затвор, където лежа 2 години за убийството на мъжа си Николай Димов. От семейството на загиналия културист се ожалиха, че не могат да открият убийцата му, за да си приберат кръвнината от 100 000 лева. Опасенията на свекърата на Анита Мейзер – Петранка, са че мургавата силиконка се разделя ударно с недвижими имоти и имущество, за да си спести плащането на кръвнината от 100 000 лева. По петите на Анита Мейзер е пуснат частен съдебен изпълнител, който обаче също не може да открие 54-годишната доскорошна затворничка.

Същевременно Мейзер е съумяла да прехвъли три от имотите си във Варна на своята дъщеря и по документи притежава единствено гараж в престижна кооперация на улица „Първа“ в местността „Траката“, както и американски джип „Линкълн“, произведен през 2013 г.
Общата стойност на имуществото, водещо се на нейно име, трудно би надхвърлила 40 000 лева.
Опитите на частния съдебен изпълнител да наложи запор върху гаража и джипа засега удрят на камък. Бирникът не може да открие Анита Мейзер, макар тя да е декларирала, че живее под наем в квартал „Виница“. От джипа на силиконката също няма никаква следа, според мълвата във Варна, возилото е разфасовано и продадено на части. Майката и сестрата на убития културист Николай Димов са подали жалба срещу Анита Мейзер в съда с настояване за принудително отнемане на имуществото й. Засега обаче молбата остава без последствия. Според адвокатът на скандалната миска, Мейзер не е в състояние да плати 100-те хиляди лева кръвнина.
Източник: Лупа
Поканиха Анита Мейзер във „Фермата“: Ще пробва да изчисти имиджа си на убийца в популярния риалити форматАнита Мейзер може да участва в новия сезон на „Фермата” тази есен, пише Lupa.bg. Скандалната силикон…Apr 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!