Поканиха Анита Мейзер във „Фермата“: Ще пробва да изчисти имиджа си на убийца в популярния риалити формат

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Анита Мейзер може да участва в новия сезон на „Фермата” тази есен, пише Lupa.bg. Скандалната силиконка, която наскоро излезе от затвора по-малко от 4 години след като уби половинката си при разюздана секс игра, в момента води преговори с продуцентите на риалити шоуто по Би Ти Ви.
Анита е категорична, че няма да участва в предаването за хонорар, по-малък от 100 000 лева. Тъй като бюджета на предаването е редуциран, от Би Ти Ви са готови да отпуснат най-много половината пари – около 50 000 лева.
Възможно е обаче в крайна сметка Мейзер да склони да приеме офертата.
Не само защото й остава шанса да грабне голямата награда от 100 бона, а и защото може да пооправи скандалният си имидж на перверзна убийца.
Анита Мейзер опря до скъпи пластични операции за да си смени лицето. Очевидци разказват странни неща за нашумялата мискаЗа да е спокойна за своята анонимност, Анита Мезер се е подложила на пластична операция, за да прикр…Dec 7 2018vijti.com

Анита продължава да настоява, че е невинна за загадъчната смърт на половинката си Николай Димов,
а кончината му чисто гол на масажната маса в дома й във Варна е просто следствие на нелеп инцидент
при нестандартна сексуална практика.
Тя била готова да се подложи на детектор на лъжата в предаването, за да видят и зрителите, че наистина става дума за случайност, а не за планирана екзекуция, както и до днес мнозина все още смятат.
Семейството на културиста е убедено, че тя е планирала ликвидирането му и дори е имала помагач.

Миналата есен избухна скандал с възможността Анита Мейзер да влезе във „ВИП Брадър”, докато е под домашен арест. Оказа се, че няма абсолютно никаква законова пречка дори да има влязла в сила присъда, Мейзер да я изтърпява на живо пред тв зрителите. В последния момент обаче продуцентите се отказаха и заложиха на Ванко 1, който обаче бе отзован заради силен обществен натиск. Най-вероятно още тази есен Анита Мейзер ще лъсне в пълния си блясък пред зрителите.
Източник: Марица
Емигрантката от Лондон Росица Йончева възкликна: След „Фермата“ мъжът ми ме носи на ръцеЕмигрантката от Лондон Росица Йончева направи едно от най-впечатляващите участия в риалити формата “…Dec 26 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!