Ани Салич показа къщата си: Работя всеки Божи ден повече от 30 години и си плащам данъците

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

“Жълти медии отново лъжат за баснословната ми заплата от 18 000 лева, за апартаменти, които имам в София и по света, палат в Рударци и “Волво” за 100 хиляди. Няма такова нещо! Моят палат е едноетажна сглобяема къща, имам един апартамент в София и карам кола, произведена 2011 г. и оценена от застрахователите ми за 10 хиляди евро. Работя всеки Божи ден повече от 30 години, а вече 20 съм водеща, плащам си данъците и се грижа за семейството си”.
Журналистката изригна в социалните мрежи по повод твърденията, че имала къщи в Белград и Благоевград и била на първо място по имоти сред телевизионерите. Като доказателство за думите си Салич показа дома си и талона на автомобила си в интернет.
Ани Салич се сдоби с още една диплома: Къса с телевизията, става специалист по борба с тероризмаАни Салич постави рекорд в гилдията, дипломирайки се на 50 години. През април тази година водещата н…Jul 24 2019vijti.com

“Служител съм на частна медия с прозрачни собственици – успешни бизнесмени, които със сигурност няма да хвърлят излишни пари на вятъра. Как може толкова много години да лъжат и мразят, а и не само това – да имат стотици хиляди читатели тези вестници? Няма да разбера. Но знам, че справедливост и разплата има. И то тук, на земята, а не на небето”, бясна е тв водещата.
Припомняме, че наскоро Ани Салич постави рекорд в гилдията, дипломирайки се на 50 години. През април тази година водещата на новините по Нова телевизия чукна половин век, а само няколко месеца по-късно се сдоби и с диплома от Военната академия „Георги Раковски“. Нека да й е честита!

Това е къщата на журналистката

Преди дни телевизионерката се явила пред професорите във ВУЗ-а, за да защити магистърската си теза в специалността „Национална сигурност и противодействие на радикализация“, в която Салич вече се води експерт. Паметният момент на изпитването нейни колеги запечатали с камера, а снимката Ани сподели в профила си във „Фейсбук“, където получи поздравления и пожелания за успешна реализация в новото си амплоа от десетки приятели.
„Интересно е да учиш на 50“, пък написа от своя страна журналистката, която стана студентка в същата година, в която синът ѝ Лазар взе кетапа за средно образование.

Очевидно плановете на благоевградчанката съвсем не са да се пенсионира в телевизията, а изборът ѝ на втора специалност издава, че има апетит към високите постове в държавната власт, където някой ден можела да се изявява като експерт. Освен това журналистката е чувствителна на теми като мигрантската вълна в Европа и тероризъм и не пропуска да коментира най-горещите събития от спектъра в профилите си в социалните мрежи. Нищо чудно скоро Салич да последва примера на колежката си Мариана Векилска, която изненадващо прекрати успешната си и дългогодишна тв кариера, за да се влее в структурите на Европейския съюз.
Източник: Лупа
Истината лъсна: Лицето на Ани Салич е съсипано СНИМКИАни Салич е сред любимите лица от малкия екран. Водещата на новините по Нова телевизия, която често …Jul 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!