Хашимото се лекува само с мед , за 15-20 дни хормоните влизат в норма

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Болестта на Хашимото е автоимунно заболяване на щитовидната жлеза. Към днешна дата медицината не е открила пълно лечение на това заболяване и затова лечението е доживотно, като има за цел да поддържа функцията на щитовидната жлеза. В резултат на това заболяване се влошава здравето и качеството на живот на заболелия човек. Характеризира се с излезли от нормалните граници хормони.
Пациентите с тиреоидит на Хашимото имат характерна симптоматика – учестено сърцебиене, запек, тревожност, неспокойство, уморяемост, рязко отслабване, повишена чувствителност към студ – дори кожата на болните е студена. Други симптоми са свързани със засягане на гласа, като той става дрезгав и нехарактерен, кожата е студена и суха.
Пробвах какво ли не, но само тази рецепта ми реши проблема с щитовидната жлезаЩитовидната жлеза е изключително важна, но за съжаление често пренебрегвана от нас, до момента в кой…Mar 14 2019vijti.com

Засегнато е и сърцето, като се наблюдава микседемно сърце. Свързано е с увеличаване размерите на органа и дори развитие на сърдечна недостатъчност. За разлика от общата симптоматика на болестта, когато се развие микседемно сърце, болните не слабеят, а напротив – те напълняват.
В природната медицина има един хранителен продукт, който лекува това заболяване.
Това е вощината – восъчна пита. Взема се заедно с меда на малки парчета и се смуче.
Важно е накрая да се глътне парченцето. Прилага се 2-3 пъти на ден с големина около 1 с. л. Само за 15-20 дни хормоните влизат в нормални граници. В някои случаи лечението трябва да продължи до месец и повече.

Джинджифилът също може да помогне много
Ако искате да подобрите функцията на щитовидната жлеза, използвате джинджифил – той не само успокоява гаденето и стомашно разстройство, но също така е идеален за щитовидната жлеза. Това е така, защото тази билка е богата на цинк, магнезий и калий, които са хранителни вещества, необходими за щитовидната жлеза. Трябва да използвате пресен джинджифил. Можете да ядете по малко пресен джинджифил или да направите чай от джинджифил. Джинджифилов чай с малко мед е успокояващ и ще помогне на щитовидната жлеза да функционира оптимално.
Източник: retro
Грижете се щитовидната жлеза: Коварната болест Хашимото често протича без симптомиСтава дума за болестта на Хашимото – автоимунно заболяване на щитовидната жлеза, характеризиращо се …Feb 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!