Учените откриха, че дълголетието и добрата ни форма зависят от вида на кръвната група – подсилите организма си с такъв чай, ако искате да сте здрави

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кръвната група на всеки човек дава информация относно червените кръвни телца и зависи от веществата, които се съдържат в клетъчната мембрана. Изследванията през годините показват, че кръвната група оказва влияние върху цялостното ни здраве. Най-голяма възможност да се преборят с болестите и инфекциите например са носителите на кръвна група 0, които са около 45% от цялото население на земята. Най-неустойчиви, макар че често има спорове по този въпрос, са хората с кръвна група А, които са около 40%.
Вижте как различните кръвни групи влияят на здравето и ни кажете дали написаното за вас е вярно.
Ако вашата кръвна група е нулева, задължително трябва да знаете тези неща. Вижте какви храни да ядете според групата сиКръвната група е едно от нещата, които отличават хората един от друг. Тези с нулева кръвна група се …Oct 19 2018vijti.com

АВ
Вие имате добре развита интуиция, но и намалено либидо, поради което на мъжете се препоръчва да консумират чай от мента и коприва, както и от сандалово дърво, мента, зелен чай и божур. Не сте податливи на стрес, което също се отразява добре на здравето ви.
В
Имате склонност към развиването а автоимунни заболявания, метаболизмът ви е намален и често се чувствате много уморени, но същевременно имате проблеми със съня. Можете да се похвалите със здрава храносмилателна система, но за жалост тя не може да се справи с бактериите. За вас се препоръчват чайове от маточина и салвия, зелен чай и червена боровинка.

А
За вас е характерна силната и добре изразена емоционалност, която ви прави податливи на стрес. Съответно нивото на кортизола в тялото ви, който се подвизава още под името хормон на стреса, е високо. По тази причина е желателно да консумирате растителна храна и да се отдавате на техники за отпускане на ума като медитация и йога. Чайовете от невен, жасмин, мащерка и зелен чай ще ви се отразят добре.
0
Месото е много полезно за вашия организъм, но не може да се каже същото за глутена и млечните продукти. Вие щадите ума си и се опитвате да ограничите стреса, но пък често страдате от киселини в стомаха. Чайовете, които ще се отразят добре на вас, са жен-шен, мате и зелен чай с джинджифил.
6 храни, които не трябва дори да си помисляте да докосватеСлед като в продължение на повече от 20 години се е занимавал със съдебни дела, свързани с хранителн…Nov 7 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!