С рецептата на леля Лиляна срещу диабет забравяте за високата кръвна захар – от 9.55 падна на 4.2 и не се покачва вече

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В днешно време освен традиционната медицина, все по-голяма популярност набира и алтернативната или природна такава. Това се дължи не само на природните продукти, но и на факта, че е много по-евтин начин да си помогнем сами. Захарната болест, позната като диабет, е изключително коварна. Днес ви представяме историята на леля Лиляна. Тя е от село Костанденец, Разград. Дълги години се бори с болестта, докато не решава да изпробва природен метод. Когато го прави, леля Лиляна открива, че нивото на кръвната й захар пада от 9.55 на 4.2 и не се повишава повече.
Чашка от това странно нещо прави чудо за стомаха, обмяната на веществата и диабетаПогледнете странното нещо на снимката. Сто процента почти всички от вас сте решили, че е карфиол. Е,…Nov 23 2018vijti.com

Рецептата е много лесна. Това, което ни е необходимо, за да си я приготвим, е: 500 милилитра домашна ракия (около 40 градуса), 15-20 ореха и 20 листенца индрише. Първата стъпка е да натрошим орехите, направо с черупките и да нарежем индришето с дръжките. След това прибавяме към ракията първо орехите, а после и индришето.
ГОТОВАТА СМЕС СИПВАМЕ В ШИШЕ С ШИРОКО ГЪРЛО.
Разклащаме шишето, увиваме го във вестник и го прибираме в хладилника за петнайсетина дни.

След това време, можем да започнем консумацията. Тя се случва всяка сутрин, на гладно, като пием по около 25 грама.
По думите на леля Лиляна с този еликсир борбата с коварния диабет е станала много по-лесна.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел.
Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Имайте предвид, че индришето съдържа вещества с инсулиноподобно действие и може да предизвика рязко спадане на нивото на захарта в кръвта.

Ако пък го отглеждаме в саксия у дома, то неговият аромат оказва успокояващ и ободряващ ефект върху нервната система, който намалява и чувството на умора. Освен това някои съставки в индришето (наречени фитонциди) действат като дезинфектанти на стайните помещения, унищожавайки немалка част от микробите във въздуха.
Народната медицина препоръчва индришето при диария, аритмия, високо кръвно налягане, диабет, маточни и други кръвотечения, ревматизъм, кожни инфекции, трудно зарастващи рани, умора, нервно напрежение, безсъние, артрит, ревматизъм, изгаряния, кашлица, грип, ларингит и т.н.
Не пренебрегвайте тези 14 сигнала на тялото, те показват, че кръвната ви захар е над норма и трябва спешно да вземете меркиНивото на кръвната захар е много важно. Затова трябва да го следим, защото ако то е над или под норм…Dec 12 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!