Тя не можеше да стане от леглото поради силна болка в ставите, но тази рецепта я спаси

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Артритът е болест на ставите. Може да е обикновен артрит или ревматоиден артрит, който е автоимунно заболяване. Протича в остри и хронични форми с поражение на една или няколко стави.
Причините може да са многобройни – ревматизъм, травма, нарушение на обмяната на веществата и други.
С напредването на годините тази диагноза се чува все по-често.
Чува я и 69-годишната Лариса Ежкова от руския град Саратов, съобщава сайтът lekuva.net. Проблемът й бързо е задълбочава до степен, че тя не може да се грижи сама за себе си.
Спомени на една пациентка: Истината за здравеопазването по време на соцаСлед 10 ноември 1989 г., когато новоизлюпените демократи решиха, че подготвените ни лекари не са доб…Jan 7 2019vijti.com

Освен че й помага да се справя с ежедневните неволи, дъщеря й намира в Интернет чудодейна рецепта, която дава поразителен ефект.
ПРЕДИ ТОВА ПРИЕМАНИТЕ ОТ ЛАРИСА МЕДИКАМЕНТИ ДАВАТ САМО ВРЕМЕНЕН ЕФЕКТ, ЧИЕТО ДЕЙСТВИЕ СЕ ЗАДЪРЖА ЗА ЕДНА ИЛИ МАКСИМУМ 2 СЕДМИЦИ.
Само след два месеца Лариса можела да става спокойно от леглото и вече не изпитвала толкова силни болки.
Ето рецептата, която върнала Лариса към нормалния начин на живот.
Необходими продукти: 1 средно голям патладжан; 1 литър вода; 50 милилитра зехтин; 2-3 дафинови листа. Начин на приготвяне: Измийте патладжана и го нарежете на шайби.

Кипнете водата и добавете патладжана и дафиновите листа. След 5-6 минути свалете тенджерата от огъня, оставете сместа да се охлади и я прецедете. Отделете и оставете за съхранение в хладилника 750 милилитра от сместа. Останалите 250 милилитра смесете със зехтина. 750-те милилитра се приемат сутрин, обед и вечер, на гладно. 250-те милилитра, към които е добавен зехтинът, са за външна употреба. С тях направете компрес на засегнатите места. Видимо подобрение се получава след терапия от 3-4 седмици.
Заредете се с търпение и действайте! Не забравяйте, че вашето здраве е единствено във вашите ръце.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
За всички, прехвърлили 40-те: Ако не искате здравето ви да се влоши, забравете за тези храниЖената достига зрялостта си на около 40 години. На тази възраст тя се чувства още млада по дух, но в…Jan 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!