Турската ботокс-маска подлуди жените от цял свят – видимо шлифова кожата след първото нанасяне:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Само допреди няколко години кожата ви е радвала със свежия си вид, а сега бръчките, които са се появили, постоянно ви преследват? Действайте веднага! Имаме страхотна рецепта за турска маска за подмладяване на кожата. Всички съставки на турската ботокс-маска са изключително достъпни, без нещо екзотично в състава си. Ефектът на заглаждане е видим още след първата процедура.

Лице на богиня за 7 дни – маската – убиец на бръчки, с незабавен филър-ефект:Ако сте пробвали вече различни домашни маски за лице, вероятно не сте много впечатлени от ефекта, ко…Nov 26 2019vijti.com

турска маска

Как да подмладим кожата с турската маска

Не забравяйте, че всяка маска се прилага само върху почистена кожа! Някои компоненти на продукта могат да причинят алергична реакция, така че е по-добре да изключите меда и канелата при собствениците на чувствителна кожа. Вместо това можете да добавите яйчен жълтък.

Необходими продукти:

3 супени лъжици сода за хляб

1 ч.л. мед

1 ч.л. течен витамин Е (продава се в аптеките)

1/4 ч.л. смляна канела

4 ч.л. прясно мляко или сметана

Приготвяне:

Смесете всички съставки: масата ще бъде доста гъста. Нанесете маската на дебел слой върху почистеното лице и шия, като избягвате зоната около очите и устните. Оставете я да изсъхне.

След 15-20 минути изплакнете с топла вода, леко разтривайки кожата.

Измивайки маската, веднага ще забележите, че кожата е осезаемо освежена, изсветлена, стегната, а порите – почистени и стеснени. Използвайте това средство 2 пъти седмично, така че за възможно най-дълго време другите да не могат да познаят възрастта ви!

Почистваща маска със сода за лице, която ми върна младежки вид на кожатаКозметиката , която купуваме в магазините и аптеките, често не отговарят на очакванията: съставът на…Nov 19 2019vijti.com

ЗАЖЕНАТА

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!