Трудно ще я познаете сега. Людмила успя да смъкне цели 18 килограма

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Людмила Димитрова е на 42 години и е горда майка на 21-годишен син. Тя работи от дълги години в сферата на търговията като търговски представител на различни марки продукти. Признава, че предвид спецификата на работата й общувам всекидневно с много хора, а и като всяка жена е суетна и изключително много държи на своята визия. Людмила от Русе сподели с читателите на delo.bg как отслабна с 18 кг и 8 месеца по-късно се чувства прекрасно, без да е качвала и килограм!
Още в ранното си детство се занимавах активно с балет до момента, в който разбрах, че ще ставам майка. Мога да кажа смело, че винаги съм била в страхотна физическа форма, дори и след раждането това не се промени.Тази изпитана диета с кисело мляко ще ви помогне да свалите до 6 килограма за седмицаКак да свалите между 4 и 6 кг за една седмица? Като хапвате кисело мляко, при това в неограничени ко…Dec 9 2018vijti.com

След преживяна автомобилна катастрофа, последиците от която бяха кома, многобройни вътрешни травми и почти година обездвижване на легло, преминах през редица оперативни интервенции и хормонални терапии. Именно тези терапии и дългото медикаментозно лечение оказаха най-голямо въздействие върху тялото ми.
Качих много килограми – от 55 кг, станах 76 кг…
Чувствах се подута, непривлекателна и изключително дискомфортно. Стресът беше огромен! Загубих самочувствието си, затворих се в себе си, а аз съм изключително социален човек. Всичко от този момент нататък за мен тръгна стремглаво надолу.

Последва раздяла със съпруга ми, загубих желание да общувам, да се срещам с хора, да излизам, да се забавлявам… Депресията тотално ме обзе и това продължи много дълго. Хранех се нездравословно и не правих никакви физически упражнения. Бях се примирила…
Преди 3 години започнах работа в един огромен търговски холдинг, където работя и до момента. Средата, в която попаднах и хората, с които ми се наложи да комуникирам, ме амбицираха да направя рестарт на живота си. Толкова ми беше омръзнало да се самосъжалявам, че
реших да поема контрол над живота си.

В края на март 2016 г. започнах всеизвестната диета на Ваня Червенкова. Резултатите бяха бързи и това постепенно започна да връща вярата в мен и респективно самочувствието ми. При този хранителен режим режимът на хранене е на принципа на разделното хранене. Забелязах ,че не задържам вода и тялото ми се чувства добре. Имам хроничен гастрит, който след започването на диетата отшумя. Въпросната диета трае 12 дена и се повтаря през 2 разтоварващи дни, в зависимост от това колко килограми искате да свалите. Така за близо две седмици се минава през картофи, пиле, салати, риба, плодове и кисело мляко.

Започнах да ходя на фитнес 6 пъти седмично, за да използвам кардио уредите. След месец започнах да правя упражнения с леки гири и преминах на други уреди вече, за да оформя релефа на отслабналото, но с отпусната мускулатура тяло. Като през всичкото това време, освен вода – минимум 2 литра на ден, чисто кафе и чай без захар, мляко и подсладители не приемах никакви други напитки.

Три месеца по-късно след този стриктно спазван от мен режим и редовни тренировки в залата резултатът е повече от страхотен!
8 месеца, след като си поставих за цел да отслабна съм минус 18 кг, отново се почувствах в добра физическа форма.

Щастлива съм, отново комуникативна и отворена към всичко и всеки. Вече ми е достатъчно 1/3 от количеството храна, което поглъщах преди диетата, за да съм сита. Метаболизмът ми отново работи на бързи обороти. Старая се да се храня по 5 пъти на ден с богати на протеини продукти, зеленчуци и много вода.
Намалих приема на въглехидрати до минимум.

Сега съм се фокусирала върху изграждане и оформяне на мускули, задържане на постигнатото тегло и желанието да спазвам здравословен и балансиран начин на живот. След решението ми да се погрижа за тялото си се чувствам по-сигурна в себе си във всеки аспект от живота си.

Да започнеш е най-трудното!!! Здравето е над всичко! Душата трябва да се чувства комфортно в тялото, за да се води пълноценен начин на живот. Пожелавам успех на всички в нелекия двубой с килограмите!Диетата на британски журналист и бивш лекар стана хит: 5 дни се храните нормално, а само два дни ограничавате калориите“Яж, гладувай и живей дълго” – така се нарича документалният филм на британския журналист Майкъл Моз…Dec 4 2018vijti.com

Източник: Дело

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!