Тайните на отслабването, които са ясни за учените, но диетолозите не казват нищо за тях

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ако искате да отслабнете, променете тялото си, трябва напълно да промените навиците си. Както змията хвърля старата си кожа за обновяване, ще трябва да изхвърлите това, с което сте свикнали.
В противен случай резултатът просто няма да го бъде!
Можете да го направите, най-важното е да започнете! За да могат килограмите най-накрая да се стопят, трябва да промените подхода си към намаляване на теглото . Пригответе се да се изненадате!
Как да започнем да отслабвамеКосьо Филипов: С диетата на Божана свалих 30 кила и то без йо-йо ефектПопулярният телевизионен водещ Костадин Филипов разкри интересна подробност от своята кариера. Преди…Feb 12 2019vijti.com

Отдавна сме научени, че най-важното е да броим калориите. Ако намалите консумацията на калории, ще започне загуба на тегло.
Всъщност, за да намалите теглото си, трябва да поставите ред в приема на въглехидрати на ден . Трябва да ядете повече мазнини и протеини, въглехидратите оставете настрана!
Сьомга, сардини, херинга, ядки, авокадо, месо, яйца: всички тези продукти ще допринесат за баланса на омега-6 и омега-3 мастни киселини в организма. Това нормализира производството на хормона инсулин и процесът на активно натрупване на мазнини спира.

Защо е толкова трудно да се откажеш от сладко? Защото много често нивото на хормона инсулин не е в ред. Човек изпитва дискомфорт от внезапни скокове в кръвната захар – замаяност, слабост, желание за спешно ядене на сладки, за драстично повишаване на нивата на кръвната захар.
Има само един изход за сладко: преминаване към правилна диета , по време на която тялото ще получи достатъчно количество различни микроелементи, това ще помогне за нормализиране на хормоните. Много е важно да се ядат броколи и други зелени зеленчуци и въобще зеленчуци по-често. Те съдържат хром, който естествено намалява апетита за сладкиши.

Как да поддържаме и да ядем правилно, дори ако нямаме сила за нищо? Тук имате нужда от график и система.

Най-добре е да купувате продукти за следващата седмица, докато разглеждате менюто през деня. Много е удобно да приготвите гарнитура и месо за деня напред и да подредите всичко вчиниите с надписи: понеделник – закуска, понеделник – обяд. Така че не трябва да ядете нито едно допълнително парче! Същото е и с плодовете – поставете ги в отделни торбички, това ще ви помогне да контролирате колко ядете в даден момент.

В началото на диетата и преминаването към нов начин на живот е полезно да използвате телефона. Има функция на напомняне и това е вашето спасение!

Необходимо е да се ядат на всеки 4 часа : тогава тялото не изпитва недостиг на хранителни вещества и постепенно се отбива от съхранение на всичко за бъдещето. Настройте телефона си така, че да ви напомня да ядете навреме, да извадите пилето от фризера навреме, за да го приготвите за вечеря, също така е важно да пиете много вода – обикновени напомняния също ще ви помогнат.

Всъщност е много приятно да живеем според режима, да имаме време за всичко и в същото време да станем по-красиви от ден на ден!

Залогът, че физическата активност ще донесе резултати – тяхната редовност . Това означава, че е по-добре постепенно, но всеки ден, по-малко от 2 пъти седмично. 30 минути на ден е достатъчно за ефективна работа на фигурата!

Чакаме да дойде време и времето минава. Много зависи от средата, в която се намирате, от хората, с които общувате.

За да отслабнете, трябва да се предпазите от изкушенията и във времето да приготвите диетични ястия в резерв, например печете месо, риба, зеленчуци. За да се получи нещо, нещо трябва да бъде изоставено. Така че не отслабвате хора, които не споделят интерес към правилното хранене, или компания, която прави пиенето на алкохол всеки петък задължително.

Хранителната зависимост наистина съществува! Всеки път, когато се възнаграждавате с храна и преяждате, мозъкът си спомня това: произвежда се хормон на удоволствието – допамин . Следващият път, когато решите да се откажете от сладкиши или да намалите част от лазанята, допаминът няма да бъде освободен и на тялото ще му бъде лошо.

Отвличайте вниманието от внезапните импулси, докато вредната верига от нервни връзки изчезне. Решението да се учим и да се храним правилно не може да се направи веднъж завинаги, то трябва да се взема отново и отново всеки ден, понякога няколко пъти на ден. Трябва да сте наясно с това!

Има такава теория за кофа с раци. Отделно, раците лесно могат да се измъкнат от кофата, но когато седят там заедно, се случва следното: човек се изкачва нагоре, а всички останали го връщат при неговите близки. Когато човек иска да се откаже от тютюнопушенето, приятелите казват, че така или иначе няма да успее и се лекуват с цигара – това е “кофата с раци” , както и ефектът от нея.

В действителност, имате всичко, за да започнете да отслабвате- ефективна схема на правилното хранене , налични упражнения . Загърнете линията си, докато достигнете това, което искате.

Загубата на тегло с регулиран начин на живот е единственият сигурен начин. Диета за няколко месеца няма да даде резултат, който ще доведе до промяна в плана за диета за годината. Отказването на рафинирани сладкиши, бързо хранене и алкохол означава не само да намалите теглото си, но и да станете по-здрави. Това е голяма мотивация за всеки разумен човек!

Защо човек губи тегло ? Само в резултат на промени в храненето и начина на живот. Правейки усилие, ние се променяме и ставаме по-добри. Няма чудотворна тайна и универсално средство за защита, само постоянен избор в полза на правилната храна и физическа активност ще даде резултати!
Покажете на приятелите си тази статия и ми кажете какво мислите за това!36-годишната майка на близнаци: С помощта на кетогенната диета премахнах напълно коварната множествена склерозаТаня Бейрийска е 36-годишна жена, майка на близнаци. Живее със семейството си в Сопот. Преди осем го…Feb 12 2019vijti.com

Източник: За жената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!