С тези две прости съставки, болката, причинена от кариесите, ще изчезне само след 1 минута

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кариесите могат да бъдат доста дразнещи. Освен факта, че са много болезнени, те могат да предизвикат дискомфорт по време на хранене.
Обезболяващите са лесно достъпни, но те могат да бъдат скъпи и да предизвикат нежелани странични ефекти.
Но не се притеснявайте, това естествено средство предлага бързо облекчение и включва само два компонента – какаово масло и прах от карамфил.
Кокосовото масло има бактерицидни свойства, които ефективно убиват бактериите, които водят до облекчаване на болката.
Карамфиловият прах съдържа вещество, наречено евгенол, което на практика представлява ефективна упойка.
8 причини за болката в сърцето, които всеки трябва да знаеОбикновено приписваме усещане в гръдния кош на проблеми със сърцето, но в действителност има още мно…Jul 16 2019vijti.com

Тази комбинация може да бъде много ефективна за премахване на болката, причинена от кариесите.
Ето какво трябва да направите:
Комбинирайте равни количества от двата компонента, докато се получи паста.
Нанесете пастата върху засегнатата област.
Друга хитрина за притъпяване на болката е да се поставят няколко кубчета лед върху болния зъб и да се задържат, докато болката утихне.

Един от най-популярните лекове, който предлага народната медицина, е отвара от салвия. Салвията е народното наименование на градинския чай. С гаргара от градински чай се тушира болката от развален зъб.
Можете лесно да приготвите отварата. Една супена лъжица сушена билка се залива с чаша гореща вода и се връща на огъня, за да поври още десетина минути. После ставете да изстине. След като стане поносимо топла, глътки от нея се задържат около болния зъб колкото се може по-дълго време.
Когато отварата изстине, се приготвя нова порция и се повтаря същата процедура. Добре е това да стане поне 3 до 5 пъти през половин час.
Познат от предците ни лек срещу зъбобол е и коренът от живовляк. В ухото, от чиято страна е проблемният зъб, се поставя крен от живовляк. За около половин час болката отшумява.

Каша, приготвена от лук, чесън и сол, също успешно се справя с проблема. Малка част от сместа се поставя на тампон, който се прикрепя в долната част на болния зъб. Така се неутрализира болката.
Но трябва да се знае, че всички тези трикове са само временно решение на проблема и посещението при стоматолог е задължително. Не го отлагайте в никакъв случай.
Източник: otbaba.net
Вече няма болка: Откакто приемам по 1 лъжица от този природен лек ставите и костите ми се регенерирахаБолките в глезените, костите, краката и гърба са нещо, което с годините става все по-редовен и непри…Jul 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!