Стара и изпитана рецепта чисти камъните в бъбреците само за 15 дни

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тази рецепта е стара, изпитана и доказано помага при камъни в бъбреците, както и за предотвратяване на проблеми с пикочния мехур.
За да си направите това природно лекарство, ще имате нужда от просо. Подходящо е за всеки, който няма алергия към зърнени храни.
Как се приготвя натуралното лекарство с просо?
Измийте 200 грама просо в топла вода. По възможност правете това вечер. Изсипете просото в голям, 3-литров буркан. Напълнете буркана с 2/3 гореща вода. Сложете капака, разклатете и увийте буркана с нещо, за да остане топъл по-дълго време.
На следващата сутрин отново разклатете буркана.
Баба ме научи на тази лековита вода, приготвя се за 2 минутки: Понижава холестерола, лекува бъбреци, чисти черния дробПреди да споделим как да приготвим бамяната вода, ето списък с всички ползи, които тялото ви може да…Jun 25 2019vijti.com

Изсипете бялата течност в друг съд. Приемайте от нея в рамките на деня. Получената течност е лечебна и доказано чисти бъбреците.
С останалото просо можете да си приготвите здравословна закуска. Сложете в подходяща тенджера 1 чаша просо, 3 чаши вода и любими подправки. Варете сместа към 15-20 минути.
Правете тази процедура всеки ден в продължение на 15 дни. Хората, които са пробвали тази рецепта, казват, че камъните омекват и се изхвърлят през уринарния тракт.
Ето и още рецепти за справяне с камъните в бъбреците от народната медицина:
Лимонов сок зехтин и ябълков оцет
Още щом почувствате болка, смесете 60 мл. органичен зехтин със същото количество органичен лимонов сок .

Пийте го прави и след това голяма чаша пречистена вода. Изчакайте 30 минути. След това, изстискайте сока от 1/2 лимон в голяма чаша пречистена вода, добавете 1 супена лъжица от органичен суров ябълков оцет и пийте. Повторете рецептата с лимонов сок, вода и ябълков оцет на всеки час, докато симптомите се подобрят.
Мечо грозде
Мечото грозде е общ народен лек за камъни в бъбреците. Не само ще помогне на борбата с инфекцията в бъбреците, но то също може да помогне за намаляване на болката и прочистване на уринарния тракт. 500 мг три пъти дневно се препоръчва при камъни в бъбреците.

Корен от глухарче
Корен глухарче е страхотен тоник за почистване. Като се прави отвара от 500 мг корен и се пие два пъти дневно може да бъде полезно.
Целина
Целината в растителна форма и семената от целина са големи стимулатори и бъбречни тоници. Редовната употреба на целина семена, като подправка или като чай, може да се предотврати образуването на бъбречни камъни.

Източник: lekuva.net
Прилагайте профилактично това целебно биле 3 пъти по 15 дни на всеки 4 месеца и ще забравите за камъните в бъбрецитеБургазлийката Яна Ялдъзова става ревностен почитател на народната медицина още съвсем млада, когато …Jun 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!