Редовно си правя от тази отвара от борови иглички – да имам под ръка, че като вдигна кръвно, само тя ме спасява

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Отвара, която може да помогне на много хора, страдащи от хипертония.
Такива хора най-вероятно години наред посещават лекари, взимат лекарства, като въобще не предполагат за съществуването на проста, но много ефективна рецепта от народната медицина, която може да доведе до нормално кръвно налягане в продължение на поне няколко години.
Тази отвара се прави по следния начин:
Изсипете в тенджера 5 супени лъжици борови иглички, 2 супени лъжици шипки и цял лук с обвивката.
Залейте с 1 литър студена вода и я доведете до кипене, след което оставете да къкри на слаб огън в продължение на 10 минути.
Лекари с ценни съвети за пиенето на вода и как по естествен път да намалим кръвнотоВисокото кръвно налягане представлява сериозна заплаха за здравето и живота на пациента, защото прин…Jun 29 2019vijti.com
Съставките не е необходимо да се варят дълго време. След това прецедете и ако трябва кипнете още вода, така че отварата да бъде точно 1 литър.

Приложение:
Разделете количеството по равно и пийте в продължение на 2 дена, след което направете нова партида от отварата.
Курсът на лечение – 4 месеца.
Първите няколко години провеждайте лечението редовно, след може отново, ако е необходимо. Подобряването може да дойде за една седмица, а месец по-късно можете да преустанови взимането на медикаменти. Между другото, иглолистната отвара прочиства червата и черния дроб, понеже има диуретичен ефект.
А ето и още полезни приложения на боровите иглички:

Борови иглички за пречистване на кръвта – събраните борови иглички се нарязват на още по-ситни парченца. От вече наситнените „листенца“ ще ви трябват 10 равни супени лъжици. Тях заливате с 2 чаени чаши вряща вода.
За да подсилите ефекта, е препоръчително да добавите и плодове от шипка, които също се нарязват. Количеството на шипките, което се добавя, е 4 равни лъжици. Оставете отварата да ври 10 минути, свалете я и и сложете капак. Така остава 10 часа. От отварата ще пиете 3 пъти, като количеството за прием е 150 милилитра.
Борови връхчета срещу кашлица – първо налейте в съд 600 милилитра вода. После в нея пуснете 30 броя от лечебните борови връхчета. Варенето става на тих и слаб огън. То продължава, докато остане 500 милилитра течност. Сваляте, изчаквате няколко минути и прецеждате. Добавяте 200 грама домашен мед и бъркате. Накрая слагате и нишадър 50 грама, отново бъркате. Слагате сиропа в стъклено шише. Болният да взима 4 чаени лъжички 3 пъти на ден.
Източник: lekuvai.bg
Вече се разбра как Краси Радков свали 15 кила за 2 месеца и изхвърли високото кръвно в коша„Без глад, с няколко хранения на ден, но по определена схема се отървах от високото кръвно и болките…Jun 21 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!