Вече се разбра как Краси Радков свали 15 кила за 2 месеца и изхвърли високото кръвно в коша

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Без глад, с няколко хранения на ден, но по определена схема се отървах от високото кръвно и болките в краката“, споделя Краси. Добавя, че хората си мислят, че стомахът е като тенджера, в която храната се смесва като с миксер, но не е така.
„Всъщност той е плоска и стегната мускулна торбичка. И когато изядем нещо, то застава в него като пласт.
Следващото ляга над него и така храната се подрежда на пластове, които вървят като влакче надолу по червата. Това е известно отдавна от дисекции на животни. Аз просто чак сега го открих и разбрах как здравословно да живея“, отсича актьорът.
Вдъхновил се е от жена си Станислава да отслабне, която отдавна била фен на нутрициониста д-р Георги Гайдурков.
Баткото на Краси Радков работи в НАСА: Оказа се по-популярна личност от самия актьор, но зад ОкеанаБратът на Краси Радков се оказа по-популярна личност от самия него, но в Америка, узна HotArena. Еми…May 10 2019vijti.com

След поредното преяждане, тя хванала Радков за ръка и право при лекаря. Докторът обяснил на актьора, че ако продължава в същия дух, ще се разболее. Направил му схема за ядене без глад, от която изключил газирано, бира и алкохол.
Схемата не е по разделното хранене, а по последователното. Важно е да се знае, че десертът и въглехидратите се приемат преди друг вид храни, защото имат функцията да ферментират.
Било вредно да се яде месо със салата. И друг пример, който според разделното хранене не е правилен, а според последователното е: „Въглехидратът на ориза дава глюкоза в кръвта, която ще помогне за смилането и разграждането на месото“, пише „България Днес“.

Краси се похвали, че по тази система сутрин вече няма главоболие и вече е минал в по-малък размер дрехи.
„Не се задъхвам, добре съм“. Ще продължи с режима докато стигне 80 кг.
Преди време пък Марица писа, че Краси е изпробвал също така и диетата на народния лечител Петър Димков от която също беше останал доволен. Тя се състои в 8 дни, през които се използва хранителен режим, способен да сваля бързо килограми. Трябва да се ядат определени храни само в дадени дни.

Първи ден: Варени картофи (1 кг.).
Втори ден: Кисело мляко (3 кофички) – нека да е нискомаслено.
Трети ден: Плодове и зеленчуци (килограм и половина).
Четвърти ден: Неограничено количество варена тиква.
Пети ден: Варени яйца (3 бр.)

Шести ден: Плодове и зеленчуци (половин килограм).
Седми ден: сварено бяло пилешко месо (300 гр.) – може да се замени с варена тиква.
Осми ден: 2 литра вода.
Задължително е уточнението, че в тези 8 дни не бива да се излиза изобщо от рамките на това меню. Всичко останало, което ядете, може да попречи на вашето отслабване.
Специалистите препоръчват при тази диета да не се бърза с повтарянето ѝ. То може да стане едва три месеца след първата процедура. Целта е да се даде шанс на организмът да има от какво да се чисти, тъй като след 8-дневната диета той става чист като кристал за дълго време.
Източник: Брадва
Нещо лошо се случва с Краси Радков, наруши 6-годишна забрана на Слави ТрифоновС появата на първородния си син актьорът Краси Радков ударно пълнее. Комикът не само се е върнал към…Mar 1 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!