Проф. Чирков разкри 2 безценни рецепти за чай, на практика ни пазят и лекуват всичко

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Професор Александър Чирков е най-известният ни кардиохирург. Професорът от университета във Фрайбург никога не е крил, че наред с научните методи за борба с различните заболявания, използва и утвърдени практики от народната медицина. Той и цялото му семейство имат 2 любими рецепти за чай от билки, които помагат на практика срещу всичко. Първият чай на проф. Чирков е панацея за здраво сърце, нормално кръвно налягане и холестерол, който е в необходимите стойности. За него са необходими по 50 грама листа от глог, бял равнец и маточина или мента. 1 супена лъжица от тази смес се запарва 300 милилитра гореща вода. оставя се да изстине и се прецежда.
Лили Иванова разкри рецептата на домашния си елексир, с който поддържа перфектно здраве! Ето как се пази от болести родната примаЛили Иванова е невероятна не само с уникалния си глас и незабравимите си песни Голямата Лили Иванова…Nov 1 2018vijti.com
Приема се 3 пъти на ден по 100 милилитра, за предпочитане на гладно. Терапията продължава 6 месеца, като се редуват 1 месец пиене на чая и 1 месец почивка.
Втората рецепта на проф. Чирков е за чай, който помага срещу всички възпалителни процеси в организма, което ни гарантира отлично здраве. Това е пречистващ лимфатичен чай, който е особено благоприятен за пречистването на кръвта в организма и лимфната течност.

Смесват се общо 60 грама от следните билки: половинка червен корен, половинка ехинацея, четвърт корен от джинджифил, цвят от червена детелина и парченца кора от лимон. Заливат се с 1 литър гореща вода. Оставят се за половин час, след което се прецеждат. Чаят се пие сутрин и вечер на гладно, по половин чаена чаша в продължение на 2 месеца и поне 5 пъти седмично. Прави се едномесечна пауза, след което процедурата се повтаря.
Ето и още малко информация за ефинацеята и защо е толкова полезна:
Ехинацеята е способна да неутрализира дори смъртоносна змийска отрова, благодарение на силните си антиоксидантни съставки.

Билката с красиви розови цветчета, която напомня повече на маргаритка, не само повишава силите на тялото да се възпротивява срещу вирусите и инфекциите, но и има силно пречистващо действие върху кръвта и лимфата. Именно застоя на кръвта и складирането на отпадни вещества водят до куп здравословни проблеми.
Ехинацея не само подсилва имунитета, но и го изгражда при пациенти, при които той липсва. При тези от Вас, при които има нарушение в дейността му, билката пречиства кръвта и това прави организма по-устойчив на атакуващите го инфекции.

Лапнете и задръжте скилидка чесън в устата си: Ефектът е поразителен за вашето здравеСилните антибактериални свойства на чесъна и хранителните му качества обуславят неговото използване …Oct 8 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!