Проф. Христов: Наблюдавахме един експеримент със затворени 2 млрд. души

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

“В момента се опитват да дирижират света чрез страх и медийни манипулации, като върлува истинско коронобесие“, това заяви пред bTV социологът и депутат от проф. Иво Христов, предаде ruse24.bg. Социологът обясни още, че е важното, когато говорим за заразени от коронавирус, да се види каква ни е базата, на която се измерва.

Кризата с коронавируса е планиранаЛюбимата ми българска дума е „дух“. Духът е като кошница,  в която носим цялото богатство на човечес…May 25 2020vijti.com

“Има разлика между заразени, болни, болни със симптоми, болни със симптоми, но със съпътстващи заболявания и хора с летален изход, така че има манипулация и тя се изразява в цифрите. Ние не знаем нищо, всъщност“, коментира проф. Христов.

По думите на депутата , сериозните специалисти никога не са си позволявали да дават окончателни оценки, като разясни, че ние не знаем как точно се предава въпросното заболяване, не познаваме различните му видове и симптоми, нито пък сме наясно как точно се лекува.

„Наблюдавахме един експеримент със затворени 2 млрд. души и т.нар. дистанционно обучение. Въпреки това се оказа, че икономиката заработи и без тях.

Това значи, че те са излишни. Старата епоха си отиде, а новата все още не е дошла – ние в момента живеем в безвремието, което е най-опасно“, категоричен бе професорът.

Проф.Деспотова сензационно: Антибиотик на 50 г. блокира най-лошите последици на коронавируса: Едно от нещата, които знаем за новия коронавирус , е, че причинява в организма т.нар. “ цитокинова…Jun 2 2020vijti.com

PETEL.BG

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!