Притеснявах се да покажа ръцете си, заради тези петна, но вече намерих лесен начин да ги подмладя

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Рецептата, която ще ви зарадва! Външният вид на кожата е много важен, защото отразява здравето ни и това как се грижим за тялото си. Въпреки това, въздействието на различни химикали, които използваме ежедневно, както и замърсяването могат да повлияят на свежестта на кожата ни. Затова трябва да използваме различни средства, за да осигурим допълнителни грижи за ръцете.
Нежната кожа на ръцете е една от най-засегнатите в тези случаи. Не само агресивните фактори й влияят, но също така и факта, че с течение на времето, кожата променя своята външност и се образуват бръчки и възрастови петна. Не се притеснявайте! Тук ще намерите най-доброто решение, така че никога да не се срамувате от ръцете си.
Формата на ръцете и дланта, както и цветът, ни пращат сигнали, само трябва да ги разчетем правилноФормата на ръцете и дланта, както и цветът ни пращат сигнали. Колкото по-широка е дланта на човек, т…Jun 7 2019vijti.com

Подмладете ръцете си
Най-хубавото от всичко е, че тази рецепта е съвсем естествена и можете лесно да я направите, защото най-вероятно вече имате продуктите у дома. Забравете за скъпите кремове, които се правят в лаборатории с разяждащи химикали, които могат да навредят на кожата ви.
Представяме ви магическата рецепта, която ще ви помогне да се справите с възрастовите петна. Какво е необходимо, за да приготвите тази прекрасна естествена маска?

Необходими продукти:
1 супена лъжица лимонов сок
1 супена лъжица кисело мляко
1 супена лъжица мед
Процедурата е много лесна: Смесете всички съставки в купа. Когато всичко е готово, нанесете маската върху ръцете си, особено в областите, които са най-засегнати. Оставете да престои 15 минути.

След това внимателно отстранете маската. Тази процедура се повтаря максимум два пъти седмично, за предпочитане през нощта, защото може да се появи червенина по ръцете, след свалянето на маската.
Ето и още две ефективни маски:
Маска с мед и банан
Направете на пюре половин банан и добавете към него малко мед, няколко капки лимонов сок и няколко капки зехтин или бадемово масло. Разбъркайте добре сместа и нанесете маската върху ръцете. Съставките трябва да действат в продължение на 15 минути. След това изплакнете с вода.

Маска с канела
В купичка смесете 1 супена лъжица канела, 5 капки от любимото ви етерично масло, 1 супена лъжица зехтин. Разбъркайте сместа и нанесете върху целите ръце с леки масажни движения (все едно миете ръцете си). Масажирайте минута – две и оставете маската да действа 15 минути. След това изплакнете с вода.
източник: От баба
Страхотен трик за подмладяване: Нанасяте, стоите 15 минути и кожата ви става като на 20-годишнаАбсолютно нормално е с процеса на стареене по лицата ни да се появяват и бръчки. Това обаче не означ…Feb 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!