Мощно средство срещу подуване на краката: Евтино и супер ефикасно естествено лечение с магданоз

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Подуването на краката може да бъде причинено от различни заболявания, сред които най-често срещаните са: проблеми с кръвоносните съдове, хормонални нарушения, сърдечна недостатъчност, бъбречна недостатъчност или по време на бременност.
За щастие, има много естествени средства, предлагани от народната медицина, които ефективно ще ви помогнат да решите проблема си. Магданозът е един от най-ефективните сред тези природни лечения. Той е много полезен и широко популярен със своята невероятна способност да отстранява излишната течност от организма.
Ето една рецепта за естествено лечение на подуването на краката:
Лекар експериментирал като се напивал 10 години, докато намерил лек срещу махмурлукаКанадският лекар и бивш барман Шонеси Бишоп-Стол прекарал десет години от живота си в пиянство, за д…Dec 8 2018vijti.com

Съставки:
пресен магданоз
500 мл вода
Начин на приготвяне:
Както можете да видите, тази рецепта е много проста и се състои само от два компонента – вода и магданоз, така че всеки може да си я позволи. Магданозът трябва да бъде свеж. Използвайте цялото растение заедно с корена (не го отделяйте).

Първо, внимателно измийте магданоза и го нарежете на ситно. Вземете една тенджера, изсипете в нея 500 мл вода и оставете да заври. След това добавете 5 супени лъжици нарязан магданоз и продължете готвенето за още 5 минути.
След това отстранете от котлона и оставете течността да се охлади в продължение на поне 20 минути. Накрая, прецедете чая от магданоз и пийте три пъти на ден.
Вие ще забележите положителните резултати в много кратък период от време, а проблемите, свързани с краката ви, постепенно ще изчезнат.
Ние силно препоръчваме да опитате тази природна рецепта, ако имате подути крака. Ще се удивите на резултатите!

А ето и още полезни съвети за подути крака:
– Ако сте склонни към подуване на ходилата и ставите, опитайте се да избягвате газираните напитки и солените храни, тъй като те затрудняват кръвообращението и могат да причинят отоци.
– Правете упражнения, които помагат на кръвообращението. Такова упражнение е вдигане на краката на високо и въртене на ходилата с кръгови движения.

– Ходете редовно на масаж за лимфен дренаж при експерт. Той трябва да масажира краката ви от глезените към вътрешната част на бедрата. Ако нямате възможност – сами разтривайте ходилата си винаги, когато се сетите.
– Ако ви се налага да стоите в седнало положение през голяма част от деня, на всеки кръгъл час, ставайте и правете лек стречинг на краката или поне се разхождайте, за да се стимулирате притока на кръв.
– Избягвайте да носите тесни обувки в големите горещини. Високите токчета също могат да допринесат за проблема.

– Ако сте опитали всичко, но все още страдате от задържане на течности, посъветвайте се със специалист.
Източник: otbaba
15 тревожни признака, че сърцето ви изнемогва – имайте едно на ум, особено ако вече сте около и над 60Сърдечните проблеми са едни от най-срещаните, при това възрастта тук съвсем не е определяща. Коварно…Jun 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!