Напитката, която ще вкара в ред хормоните ви и ще спомогне на щитовидната жлеза да работи по- добре

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всяка трета жена има проблеми с щитовидната жлеза и хормоните, затова днес ще ви предложим едно лесно и бързо решение на този сериозен проблем
Този орган тежи едва 15 грама, но функцията му е много важна. Тироидната жлеза произвежда хормони, които засягат работата на всеки орган. Както е в ендокринната система, тази жлеза е тясно свързана с останалите (хипофизата, хипоталамуса, панкреаса, надбъбречните жлези) и си струва да се обърне внимание и на най-малките промени. Чрез щитовидната жлеза се регулира метаболизма на клетъчните и тъканните нива и следователно се включва директно в процесите на храносмилане, дишане и сърдечна функция. Сега представете си, че този малък орган отделя недостатъчно количество хормони.
Зелените орехчета: Мощен лек срещу гинекологични проблеми и болести на щитовидна жлезаКой може да опита лечението с тинктура от зелени орехи : Хората, страдащи от дисфункция на щитовидна…Apr 15 2019vijti.com

Следователно, болки в ставите, затлъстяване, атеросклероза и дори стерилитет. Ако се чувствате уморени през цялото време, не понасяте ниските температури, или имате оплаквания с паметта и наддаването на тегло, може би си струва да проверите дали този орган работи правилно?
Учените определят три неща: пушене, стрес и това, което сте използвали, за да отидете при лекар, когато заболяването вече е настъпило . Цигареният дим съдържа роданиди, които пречат на нормалното функциониране на щитовидната жлеза. Те разрушават клетките на жлезата. Стресът и умората нанасят ужасни щети върху жлезата. И ако приемате силни лекарства без правилна препоръка, хормоналните промени започват да ви придружават редовно.
Пийте за подобряване на ефективността й

Основните врагове на щитовидната жлеза
Би било погрешно да казвате, че не можете да следвате вашата диета ,заради емоционалното си състояние и начин на живот, тогава просто пийте специален коктейл – и всичко ще се реши от само себе си. Но такава напитка може да се счита само за помощно средство, въпреки че е много ефективна.
Съставки
1 ч.л. лимонов сок
1 ч.л. настъргано индийско орехче

1/4 ч. Л. настърган джинджифил
1 супена лъжица портокалов сок
1/2 ч.
л. канела
230 мл сок от боровинки
2 чаши вода

Приготвяне: варете вода, добавете боровинков сок, джинджифил, индийско орехче и канела. Извадете от топлина. Оставете за 20 минути. След това добавете портокалов и лимоновия сок. Изпийте охладената напитка преди лягане.
И наблюдавайте какво прави вашата диета. Яжте повече риба тон и бял боб. Добавете ядки към салатите и сладкишите. Но от соя, карфиол и продукти с глутен е по-добре да откажете.
Съветът е съвсем прост. Тогава защо толкова често се разболяваме? Само защото понякога всички са твърде мързеливи, за да смесват правилните съставки. Не се присъединявайте към тях. Просто подгответе медицински коктейл , пийте преди лягане и не давайте дори и шанс на щитовидната жлеза да се разболее. Споделяйте информация с тези, които се интересуват от тяхното здраве.
Източник: lekuvai.bg
Как да проверим дали щитовидната ни жлеза е в ред само с помощта на термометърДобре е редовно да се консултирате със специалист, за да може в случай на някакви проблеми да се взе…Sep 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!