С тези 2 простички рецепти и крачетата ми винаги ухаят вълшебно, без гъбички и влажни стъпала

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всички сме преживявали неприятната ситуация, когато събуваме обувките, а от краката ни се разнася смразяващо сетивата ухание.
Естествено, съществуват много продукти в козметичните магазини и аптечната мрежа, които се справят с този проблем, но невинаги може да отделим нужните средства за тях.
Днес ще заложим на няколко доказани и изпитани във времето естествени продукта , които са в състояние не само да се борят с потенето и да премахват неприятните миризми , но и да елиминират гъбичките и микробите.
Постоянно се срамувах от напуканата кожа на краката си, докато не разбрах колко лесно мога да имам перфектни стъпалаКожата на краката е по-дебела в сравнение с останалата част от стъпалото, което означава, тя трябва …Apr 29 2019vijti.com

Предлагаме ви 2 много прости рецепти за ухаещи приятно крачета , които могат да се приготвят в аванс и да се съхраняват и използват дълго време! Освен това са много икономични и могат да бъдат приготвени само за няколко минути!
И така, рецепта номер 1
Съставки:
1 супена лъжица сух розмарин
няколко сухи листа от мента

1 супена лъжица изсушени листа от градински чай
200 мл водка
Поставете билките в стъклена купа и напълнете с водка.
Оставете сместа да престои най-малко 2-3 дни. Не филтрирайте течността и съхранявайте на хладно място.
Напълнете легенче с топла вода и добавете малко сода за хляб и морска сол. Поставете краката си в течността за около 10 минути. След това извадете краката от водата и ги подсушете много добре с кърпа.

Завършете процеса, като намокрете парче марля в приготвената по-горе тинктура. Обтрийте с него цялата кожа на краката и ноктите. Тази тинктура е в състояние да се бори с потта, микробите и гъбичките. Освен това, розмаринът и ментата ще премахнат миризмите и ще овлажняват кожата.
Използвайте това средство всеки ден, докато излишното изпотяване изчезне.
Рецепта номер 2
Съставки:

царевично нишесте
градински чай
мента
Смелете 2-3 супени лъжици от билките в кафемелачка или робот. И след това ги смесете с царевично нишесте. Вземете го в пропорция 2-3 пъти повече от билките. Разбъркайте старателно и съхранявайте в буркан.
Нанесете малко количество върху суха кожа, преди да обуете обувки. Това ще помогне да се предотврати лошата миризма и да се намали изпотяването.

Прилагайте всичко точно както е описано и скоро ще се радвате на чудесен ефект! И не забравяйте да споделите с приятелите си тези рецепти!
Източник: lekuvai.bg
Как да се отървем от вечните и досадни мазоли: Има лесно домашно лечениеМазолите се получават от неподходящи обувки. За хората с диабет това е повече от проблем, поради лош…Jun 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!