Ленените семена с кисело мляко като лекарство: Наистина ще направят много за здравето ви

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Известно е, че освобождаването на много заболявания достатъчно за почистване на червата от слуз, фекална плака и други паразити. За 70-годишна възраст през дебелото черво минават 100 тона храна и 40000 литра течности, което води до заключението, че стомахът е установил 15 кг. фекални депозити, токсични отпадъци. Те тровят кръвта ни и причиняват непоправими щети на тялото ни. Фактът, че замърсеното дебело черво причинява чест запек, нарушен метаболизъм , диабет , прекомерно или недостатъчно тегло , бъбречни и чернодробни заболявания на слуха и зрението, лошото състояние на кожата , косата и ноктите, както и други заболявания, вариращи от артрит до рак. С помощта на клизма може да се почисти само малка част от дебелото черво – 40-50 сантиметра и лечение с прочистване на дебелото черво с помощта на специален апарат е скъпо, отнема време и не е безвредно за чревната микрофлора.
Как да се лекуваме с ягоди: Те са уважаван източник на здраве в народната медицинаСъс своя примамлив външен вид и отлични вкусови качества, ягодите си осигуряват място в списъка на л…Jun 5 2019vijti.com

Консумирането на 1-3 супени лъжици брашно от ленено семе е в състояние в рамките на 3 седмици напълно да прочисти дебелите и тънките черва от години натрупвана слуз, фекална плака, паразити, като същевременно напълно запазва чревната микрофлора .
Този метод позволява бързо нормализиране на теглото и изгаряне на мазнините. Той има положително въздействие върху регулирането на липидния метаболизъм. Лененото брашно е в състояние да поеме и премахне токсините в организма, намалява нивото на холестерола в кръвта.
Показания за употреба:
– Възпаление на горните дихателни пътища , стомашно-чревния тракт

– гастрит , колит, язва на стомаха и дванадесетопръстника
– бъбречно заболяване , цистит, пиелонефрит
– наднормено тегло , промени в липидния метаболизъм
Рецепта – Почистете дебелото черво с брашно от ленено семе
3 седмици вместо закуска консумирайте тази смес:
– 1 седмица: 1 супена лъжица ленено брашно, смесено със 100 мл кисело мляко

– 2 седмица: 2 супени лъжици ленено брашно, смесено с 100 мл кисело мляко
– 3 седмица: 3 супени лъжици ленено брашно, смесено с 150 мл кисело мляко
Ако купувате ленено брашно, нека то е смляно фино. Най-добре е всяка сутрин да правите нова порция.
Такава смес се консумира вместо закуска. Не забравяйте да пиете вода, най-малко 2 литра на ден. Отлични резултати са постигнати с консумацията на медена вода.
Чистенето на дебелото черво по този начин се извършва веднъж годишно. Ако не пропускате да го правите, ще забележите много положителни промени.
Източник: За Жената
Този трик от китайската медицина изпарява на момента болезнените крампиСамо за секунди може да се отървете от крампите, благодарение на този невероятен трик от китайската …Jul 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!