Този трик от китайската медицина изпарява на момента болезнените крампи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Само за секунди може да се отървете от крампите, благодарение на този невероятен трик от китайската народна медицина
Доказано е научно, че намаляването на броя на кръвните електролити, като магнезий, калий, калций и натрий може да доведе до честата поява на крампи на краката. Полезните вещества, които ни спасяват от крампите могат да бъдат намалени заради повишено изпотяване или употреба на диуретици. Вече се знае, а и навярно поне милион пъти е повторено – липсата на магнезий и калций най-често предизвикват крампи.
Крампите са доста неприятно усещане.
Изпитан метод от древнокитайската народна медицина с алуминиево фолио, с който забравяте за всякакви болки в ставитеКое е основното физическо свойство на направените от чист алуминий лист, лента и форио? Неговата из…Feb 5 2019vijti.com

Има силни крампи, които не засягат само крака, а минават едва ли не през цялото тяло. В такива случаи ни се иска да направим нещо, за да се отървем възможно най-бързо от тях. Най-често си обещаваме, че още утре ще си купим хранителна добавка с магнезии. Но, това не е достатъчно, казват лекарите, трябва и движение!
Така e, но с нашето забързано ежедневие не винаги имаме време за спорт. Тогава на помощ ни идва китайската народна медицина. Тя може да изтъкне още много причини за нощните крампи.
В допълнение към липсата на минерали, причините за крампи на краката могат да бъдат и неудобните обувки, дегенеративни промени в ставите на ходилото, както и някои хронични заболявания, като диабет и разширени вени. Начинът, който китайската народна медицина предлага, за да се предотвратят крампи, е да се пие повече вода. Наред с упражненията и спорта е необходимо и сами да правите разтривки и масажи на краката.

И СЕГА – ЕТО ГО ТОЗИ БЕЗКРАЙНО ЕФЕКТИВЕН И МНОГО ЛЕСЕН НАЧИН, ЧРЕЗ КОЙТО МОЖЕТЕ ВЕДНАГА ДА СЛОЖИТЕ КРАЙ НА НОЩНИТЕ КРАМПИ

Ако получите схващане в крака си, или в друга част на краката, можете успешно да го решите с този трик от китайската народна медицина. Само хванете пръстите на краката си и бързо и силно ги дръпнете към вас. Трябва да извиете краката така, както е показано на илюстрацията. много скоро, може би няколко секунди след това ще усетите как крампите изчезват, а мускулите се отпускат пак в първоначалното положение.

Източник: lekuva.net
Тайна от древната китайска медицина: Можете само за минути да свалите кръвното без каквито и да било лекарстваЕдно от най-опасните заболявания на съвременната епоха е високото кръвно налягане, което се причиняв…Mar 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!