Златните ръце на леля Тодорка лекуват болни само за 3 минути

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Леля Тодорка лекува с удивителен ефект ангина и всички болести на сливиците!
В едно от шуменските села живее народна лечителка, която бори успешно ангина и всички останали проблеми на сливиците. Това е леля Тодорка от Градище, научи Doctorbg.net.
Тя не взима пари от пациентите си.
Почти винаги те й оставят някой лев по свое желание и преценка, но самата лечителка не го изисква от тях.
Затова, ако човек няма пари, може да не остави нищо и пак ще бъде излекуван.
Руска топ лечителка ни учи как да коригираме нашата ДНК и да доживеем здрави до дълбока старостРуска топ лечителка ни учи как да коригираме ДНК, за да сме здрави до дълбока старост. Болестите се …Apr 30 2019vijti.com

Леля Тодорка може да пребори всяка ангина само с ръцете си
През златните ръце на Тодорка са минали много хора, всички са били излекувани. Тайната й е в дърпането на уши. По много интересен начин дърпа точно там и така, че сливиците напълно се оправят.
Ангина и гнойна англина могат да бъдат заличени буквално за минути.
Такъв е случаят с едно 6-месечно бебе от Бургас.
То дощло цялото с гърч и било оправено от лечителката за около 3 минути.

Дори доказани специалисти с лекарски стаж са ползвали услугите на лечителката. Наскоро дори е имало такъв случай, когато доктор с температура е посетил леля Тодорка.
В началото въпросният господин опитал да се прикрие кой е, но когато извадил портфейла си, за да даде все пак нещо на жената, от него паднал баджът му за клиниката, в която работи.
Тодорка от Градище по принцип не е харесвана от фармацевтичните босове, тъй като им взима хляба. Тя не иска пари за услугите си, а прави всичко на доброволни начала. Ако й оставят нещо, то е просто от неудобство на пациента.

Така посещението на аптеката става напълно излишно. Антибиотиците, които се изписват при ангина и въобше при болни сливици, няма никакъв смисъл да бъдат приемани.
Лечението на Тодорка е базирано изцяло на алтернативната медицина. Тя ползва познанието си за човешкото тяло и нищо друго.
Това, което тя прави, е наместване на сливиците в гнездата им. Затова дърпа ушите и след това се чува едно пукане.
Винаги можете директно да посетите с. Градище. Тя не иска пари, защото счита, че Бог ще й вземе дарбата, ако я направи на бизнес.
Източник: lekuvai.bg
Лечителят Георги Петков: Когато има вяра, силите лекуват – сакати са прохождали, а три неми деца проговорихаКогато има вяра, силите лекуват този човек и стават чудеса – аз съм само „маша” в Божиите ръце Лечит…Apr 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!