Забравете за всякаква болка, възпаления и заболявания с помощта на тази вода

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съветите на проф. Мермерски: Краставицата лекува 8 болестиАко иска да живее дълго и да е здрав, българинът трябва да се прекланя най-вече пред плодовете, зеле…Aug 27 2019vijti.com

Заслужава си да опитате! Безброй пъти сте чували за полезните свойства на водата с лимон, но знаете ли, че редовната употреба на вода с джинджифил, ще ви помогне да се отървете от различни заболявания? Дори науката е доказала, че джинджифилът е страхотен за вас.
Джинджифилът има силата на ибупрофен – нестероидно противовъзпалително средство, което се използва за облекчаване на болка. Предимството на това, да използвате джинджифил вместо ибупрофен, е фактът, че няма неприятни странични ефекти. Ибупрофенът може да причини увреждане на стомаха и червата. Водата с джинджифил може да ви помогне да се отървете от болезнени менструални болки, болки в коленете и симптомите на остеоартрит.

Водата с джинджифил спомага за насърчаване на по-доброто храносмилане. Тя може да помогне и за предотвратяване на гадене при бременни жени. Тя е мощен антиоксидант, съдържанието на което може да помогне за предотвратяване на настинки, грип и световъртеж.
Същите тези антиоксиданти могат да помогнат на организма в борбата срещу рака. Това се дължи на тяхната способност да инхибират провъзпалителния цитокин TNF-α, известен също като тумор некрозис фактор алфа. TNF-α е клетка, която участва във възпалителните процеси в организма. Освен с рака, тя е свързана и с болестта на Алцхаймер, депресия, псориазис и възпалително заболяване на червата.

Водата с джинджифил потиска TNF-α, което означава, че е полезен в борбата с много болести!
Пиенето на вода с джинджифил също може да помогне за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания. Джинджифилът помага за намаляване на “лошия” холестерол. Тази “лош” холестерол може да доведе до заболяване, наречено атеросклероза – състояние, при което се втвърдяват артериите.
Готови ли сте да опитате водата с джинджифил? Представяме ви тази чудесна рецепта!
Необходими продукти:

3-5 сантиметра корен от пресен джинджифил
2-3 чаши вода
½ лимон
мед
Начин на приготвяне:
Вземете корен от джинджифил и го настъргайте в купа.
Добавете водата и сока от ½ лимон.

Подсладете и с малко мед.
В продължение на 5 минути разбърквайте.
Прецедете сместа в чаша. Тази напитка може да се пие топла или студена.
Пийте водата с джинджифил през целия ден, за да ви помогне за предотвратяване на заболяване или за да се чувствате по-добре, когато сте болни.
Източник: отбаба
Половин лимон в сода прави вълшебства с тялото ни: Лекува куп болестиЧудодейната смес от лимон и сода действа благоприятно върху фигурата. Ако в началото на летния сезон…Aug 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!