Стана ясно как убиецът от Сотиря се опитва да забави старта на процеса по зверството

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жестокият убиец от село Сотиря, който погуби 7-годишната Кристин след изнасилване, все още се крие в болницата на Сливен в опит да забави старта на процеса по зверството, научи Lupa.bg. Мартин Трифонов се оплаквал от болки в сърцето, въпреки че е приет в лечебното заведение заради огнестрелните рани, които получи при задържането.
Мартин Трифонов е вече с 3 обвинения – убийство, блудство и изнасилване, съобщиха за Lupa.bg от прокуратурата в Сливен. Срещу него има достатъчно сериозни доказателства, категорични пред медията ни са прокурорите, които само чакат делото да започне и да искат възможно най-тежката присъда.
Медицинската ДАНС влиза в Спешното в Сливен заради Кристин: Проверяват екипа, превозил детето до болницата от село СотиряЗаради съмнения за пропуски започва вътрешна проверка в Центъра за спешна медицинска помощ в Сливен …Aug 19 2019vijti.com

„Вчера (понеделник) трябваше да напусне болницата, но все още до нас не е достигнала информация това се е случило. Веднага, след като бъде изписан, Мартин Трифонов ще бъде преместен в ареста на затвора, имаме достатъчно доказателства срещу него и сме готови да вкараме делото в съда“, каза за lupa.bg прокурор Ваня Терзиева.
Според наши източници близките на загиналото дете ще искат смърт за изверга. Роднините на Кристин са категорични, че законът трябва да се промени и хората, които убиват деца, трябва да бъдат наказани по най-жесток начин. Очаква се те да направят петиция във фейсбук, в която да настояват за промени на законите.

„Използвал е камък за нанасяне на тежки наранявания по детето. Твърди, че е извършил тези действия под влиянието на алкохола. Това, разбира се, не го оправдава“, категорични са прокурорите.
„Причината за смъртта на Кристин е тежка черепно-мозъчна травма с излив на мозъчно вещество, несъвместимо с живота“, посочи държавното обвинение.
Мартин Трифонов признал първо вината си на назначения му служебен адвокат. Той осъзнавал какво е направил и твърдял, че съжалявал за стореното. Изтъкнал, че първо пил ракия, после бира.
Всичко, което заподозреният разказал, тепърва ще бъде проверено. За целта ще бъде проведен следствен експеримент на мястото на престъплението.

Припомняме, че след зверското убийство от ВМРО поискаха премахване на съкратеното съдебно следствие, което води до намаляване на присъдите при тежки престъпления и поискаха химическа кастрация за насилниците, както и при други подобни извращения. Много хора подкрепиха и идеята за не просто химическата, а физическата кастрация за насилниците.
Източник: Лупа
Калин Вельов: Насилниците да ги кастрират хирургически, не химически„Твърдо подкрепям не просто химическата, а физическата кастрация за насилниците” избухна музикантът …Aug 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!