Един тампон с тази смес премахва брадавиците завинаги

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Брадавиците представляват кожна тъкан, която се появява вследствие на няколко различни фактора. Обикновено появата им зачестява с напредване на възрастта. Най-честите причини, за да ни се появят брадавиците са диабет, затлъстяване и генетичната ни предразположеност. Обикновено местата по тялото, на които най-често се появят брадавици са местата, на които се получава търкане на кожата и материите: подмишници, слабини, гърди и клепачи. Борбата с тях е трудна и неприятна. Често дори се стига до оперативна намеса, за да се отървем от тези образувания.
Днес обаче ви представяме един природен метод, който не изисква почти никакви усилия и време. Това, което ни е необходимо, за да си приготвим лековитата смес, е: ябълков оцет и памук. Памукът трябва да е достатъчно голямо парче, за да покрие изцяло брадавицата, която искаме да премахнем.
Зарежете лазерите и течния азот, защото с този сок от зеленчук ще премахнете елегантно и завинаги брадавиците и мазолитеБрадавиците са невъзпалителни възлести образувания на кожата, причинявани от вируси при непосредстве…Dec 26 2018vijti.com

Това, което трябва да направим, е да го потопим в оцета, докато се намокри целият памук. След това го слагаме върху брадавицата.
ПРОЦЕДУРАТА ТРЯБВА ДА СЕ ПОВТАРЯ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 5 ДНИ.
След това образуванието ще изчезне. Този метод не е подходящ за премахване на брадавици в областта на очите, защото оцетът може да ги раздразни. Освен това преди да взимаме сами мерки за брадавиците, е добре да сме сигурни, че те са доброкачествени. За целта трябва да потърсим професионална консултация.

Премахване на брадавици с чесън
Чесънът е едно от най-добрите средства за премахване на брадавиците по кожата. Качествата му се борят с вирусите и бактериите, които причиняват те. За да се използва като средство за лечение, чесънът може да се яде, дори още по-добре, ако е суров или ако се прилага директно. Натрошете няколко скилидки чесън и нанесете получената паста директно върху засегнатата област, покрийте с превръзка или бинт и оставете за една нощ.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Смес от сода и рициново масло помага за лечение на 12 заболяванияСамо 2 съставки, а толкоз много ползи! Рициновото масло и содата за хляб са полезни и самостоятелно.…Dec 26 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!