Зарежете лазерите и течния азот, защото с този сок от зеленчук ще премахнете елегантно и завинаги брадавиците и мазолите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Брадавиците са невъзпалителни възлести образувания на кожата, причинявани от вируси при непосредствен контакт със заразения или докосване да едни и същи предмети. Появяват се най-често на стъпалата, котките на ръцете, коленете и лактите, но също и на лицето или скалпа. Премахват се с лазер, но има и достатъчно ефективни природни средства. Така например, настъргвате скилидка чесън, заливате я с 1 ч.л. оцет и добавяте малко брашно и замесвате сместа; след това върху лейкопласт изрязвате дупка с формата на брадавицата, но малко по-голяма от нея; сега поставяте върху малка питка от замесената смес, залепвате лейкопласта и омотавате с бинт. След 2 дни отлепвате лейкопласта и брадавицата ще падне заедно с питката; ако не стане от първия път – повтаряте и потретвате – брадавиците са понякога много „упорити“!
Тази простичка смес ще ви помогне за нула време да премахнете упорития кокоши трън и други брадавициКокоши трън е заболяване, което се получава като последица от нарушената обмяна на веществата на кож…Oct 5 2018vijti.com

Сега да преминем към мазолите; те представляват кръгово уплътняване на кератиновия слой на епидермиса на кожата. Резултат са от продължително триене и силен неравномерен натиск върху определени места от тялото (най-често стъпалата). Премахват се с течен азот, но има и различни излющващи средства. Хората с мазоли трябва задължително да носят удобни обувки с подходящи подложки или ортопедични обувки. А какво казва народната медицина! Три дни поред киснете краката си в гореща вода, след което наложете върху повърхността на мазола парче лимон и превържете с бинт; когато мазолът омекне го отстранете внимателно.

Алтернативен вариант е да потопите късче хляб в оцет, слагате го върху натопено с стопен восък парче памучен плат и превързвате мазола. И така три четири пъти, докато получите желания ефект. Накрая, едно изпитано средство, което се препоръчва за премахване както на брадавиците, така и на мазолите. Вземате глава кромид лук, изстисквате сокът му и мажете с него засегнатите области. Може и да поставите върху тях парченца лук, накиснати в оцет и да ги прикрепите за около 2 часа с лейкопласт.

Може и да смесите сок от лук с натурален мед в съотношение 1:1; нанасяте сместа върху кожата и превързвате мястото за през нощта; намазвате кожата отстрани с цинков мехлем или вазелин, тъй като приложената смес е достатъчно хидратирана. А ако имате силно загрубяла кожа на стъпалата, то наложете ги за през нощта с резенчета суров лук! Както виждате, суровият лук и едно от вълшебствата на народната медицина – използвайте го ефективно!
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
След като разберете това, ще спрете завинаги да изхвърляте банановите кори. Ето какво да направите с тяхГодини наред лекомислено сме изхвърляли в боклука банановите кори, а това се оказва груба грешка, по…Dec 4 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!