Дълги години страдах от високо кръвно и пиех 4 вида лекарства, докато не си направих свое собствено – от билки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Днес ще ви разкажем как се излекувах от шипове и високо кръвно
Шиповете са костно-ставни израстъци, които често се появяват още в млада и средна възраст.
Лечението им по-скоро се характеризира с овладяване на болката, която предизвикват. При по-напреднали случаи на заболяването се прилага и оперативна намеса.
Все още пък няма лекарство, което да ви избави завинаги от страданията покрай високото кръвно налягане. Почитателите на природната медицина обаче твърдят друго.
Всички луднаха по тази отвара: Смъква кръвното почти без пари, ни ви трябват скъпи лекарстваКогато кръвта е гъста, тя може да причини много проблеми със здравето Високо кръвно налягане е пробл…May 19 2019vijti.com

Мита Николова (75 г.) от с. Реселец (Плевенско) разказва:
Дълги години страдах от високо кръвно. Пиех 4 вида лекарства. Видях билкова рецепта на проф. Мермерски, която гарантираше успешно избавление. Добавих малко и от една друга идея и си направих собствено лекарство. Пих го от 25 май до 20 август 2011 г. и оттогава досега нямам никакъв проблем с кръвното.
Ето какви са съставките на чудната комбинация:
Смесват се 400 г белен чесън с 3 обелени и изчистени от семките лимона. Всичко това минава през машина за мелене на месо или през миксер. Слага се в тъмна бутилка и се запечатва отгоре с фолио. После се оставя на тъмно и студено място да престои 24 дни. На 25-я ден вече е годно за употреба.

В чаена чаша се слагат 2 с. л. кисело мляко, към него се прибавя 1 ч. л. от сместа, ½ л. канела, 1 л. мед и 10-15 капки клеева тинктура и се пие преди лягане.
Сутрин се приема същата комбинация, но без да добавяме чесъна и лимоните.
Още в първата седмица горната граница на кръвното ми налягане падна от 200 на 100. Откакто спрях да приемам лекарството и до днес, то е с показатели 130 на 70. Вече не ме болят нито бъбреците, нито сърцето.
Досега съм дала рецептата на повече от 1800 човека и негативни отзиви не съм получила.

Шиповете си излекувах с друга, също много ефикасна рецепта: Размесва се 1 глава лук. Взема се от нея най-дебелата люспа, върху която се слагат 5-6 капки катран и се налага на единия крак на петата. И така се спи. На сутринта се маха. На следващия ден се прави същото с другия крак. Важно е да се запомни, че този компрес никога не се слага и на двата едновременно.
Аз лично почувствах огромния ефект от този лек, тъй като ми минаха шиповете, които имах по целия гръбначен стълб.
Същите тези неприятни и болезнени израстъци от коляното си махнах така: На парче домакинска хартия се слага 1 лъжица мед и тютюн от една цигара. Слага се и наколенка отгоре и така се преспива.

Шиповете от петата се махат с листо от зеле, накълцва се и се поръсва със силна ракия и така се преспива. На мен ми мина за 3 нощи.
Болестта на Паркинсон, от която също страдам отскоро, пак третирам с природни лекарства. Ето рецептата и за това коварно заболяване: Необходими са 1 л. от билката Котешка стъпка, пчелно млечице, мед и ½ лимон.
Билката се запарва, сипва се в чаша, после се добавят лимонът и 1 ч. л. пчелно млечице с мед. Правя го отскоро, но вече усещам, че кракът ми трепери по-малко.
Източник: Десант
8 начина да се преборите с високото кръвно само за 10 минутиВисокото кръвно налягане е проблем на милиони по света. Лошата новина е, че възрастовата граница на …May 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!