Всички луднаха по тази отвара: Смъква кръвното почти без пари, ни ви трябват скъпи лекарства

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Когато кръвта е гъста, тя може да причини много проблеми със здравето
Високо кръвно налягане е проблем, който е свързан с гъстата кръв. Неразредената кръв носи доста дискомфорт и е много опасна за човешкото здраве.
Но традиционната медицина знае прост и много ефективен начин, който ще ви помогне да разредите кръвта, да нормализирате както кръвното налягане, така и работата на сърцето. Ако пиете отварата системно може да си спестите много пари за лекарства, пише „За жената“.
Когато кръвта нормализира гъстотата си,
това ще ви спести и проблеми като постоянна умора, световъртеж, отичане на крайниците, влошена работа на черния дроб.
Руската народна медицина бори разширените вени с отвара от зелени домати – има десетки илачи, но това работи безотказноСамо този, който страда от разширени вени, знае колко неприятно е това заболяване. Рецептите против …May 11 2019vijti.com

Необходими съставки:
5 чл. л. борови иглички;
2 супени лъжици плодове от шипка;
2 супени лъжици кора от лук.
Начин на приготвяне:
Сипете всички съставки в един литър студена вода, нека да заври и изключете котлона.

Нека да остане така най-малко десет минути. След като изстине се прецежда. По желание бихте могли да подсладите с мед, но едва когато е изстинало.
Пийте тази отвара в продължение на 2 дни. Сутрин, обед и вечер преди хранене или когато сте жадни. Курсът на лекуване е 4 месеца. Възстановяването може да се случи в рамките на 5 дни – първо изчезва главоболието, а месец по-късно можете да се опитате да ползвате пак по етапно антихипертензивни медикаменти. Тази отвара има освен това имуноукрепващо свойство и е превантивна мярка срещу грип. Действа като доста силен диуретик. Ако от време на време жабуркате устата си с нея, ще ви помогне и при кървене от венците.
Възползвайте се от тези съвети, ако сте запознати с проблема с гъстата кръв или пък имате високо кръвно.

След време сами ще забележите, подобрение на здравето. Споделете тази проста рецепта с приятелите си!
Източник: Брадва
Лесен начин да подобрите състоянието на сърцето и кръвоносните съдове – нужна ви е само една чаша отвара от тази безценна билкаЗа цикорията вероятно сте чували, но по-скоро като заместител на кафето. Кажете, опитвали ли сте цик…Mar 28 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!