Таро прогноза за седмицата от 21 септември до 27 септември 2020 г.-Карта Магьосник за Рак, Справедливост за Лъв

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всяка седмица може да донесе изненади и за да се подготвите за предстоящи събития, си струва да знаете предварително дали ще бъдат положителни. Оформленията на карти Таро за следващата седмица на септември ще бъдат голяма помощ за тези, които не са свикнали да губят.

Всяко подреждане на главната Аркана е уникално. Благодарение на картите Таро, представителите на зодиакалните знаци могат да се подготвят за следващата седмица на септември. Експертите препоръчват внимателно да разгледат картите, за да разберат предупрежденията и да ги сравнят със събития в живота. Вниманието към детайлите и анализът на картите ще позволи на всеки да намери път към успеха и да не стане заложник на непредвидени обстоятелства.

Как ревнува всяка една зодияКак ревнувате спрямо зодията си. Малко ревност няма да навреди на връзката, но понякога тя отива твъ…Sep 14 2020vijti.com

Овен

Според картата Йерофант Овенът трябва да отделя време само за онези въпроси, които са важни в момента, за да променят живота си към по-добро . Способността да планира и управлява времето ще помогне на Овните бързо да постигнат целта си.

Картата „Сила“ в комбинацията от три е карта на оптимизма и готовността за борба. На него Овенът ще може да преодолява трудностите и да се справя с всеки бизнес. Съветът на Аркан е да не се колебаете, за да не губите ценно време.

Арканът „Йерофант“ призовава Овена да събере сили, за да сложи край на труден въпрос или въпрос. Според тази карта препятствията лесно се преодоляват, ако няма съмнение в техните способности и зависимост от чуждо мнение.

Телец

На картата „Луна“ Телецът ще има напрегнат старт на седмицата. На тази Аркана е важно да слушате сърцето си и да не преследвате илюзии, в противен случай ще бъде загубено ценно време. Картата говори и за смелост, която ще помогне на Телеца да преодолее пресилените страхове .

Картата „Умереност“ насърчава Телеца да бъде внимателен. Според тази Аркана събитията се развиват в положителна посока, но прибързаността може да доведе до закъснения и грешки, поради което пътят към успеха ще стане многократно по-дълъг.

Картата „Кула“ завършва седмицата и според нея Телецът ще може да се сбогува с онези стереотипи, които възпрепятстваха развитието. Картата обещава приятни перспективи и промени към по-добро, ако Телецът успее да се сбогува с илюзиите и самоизмамата.

 

Близнаци

Магьосникът е карта на лидерство и постоянство. Според тази Аркана ще спечелят онези, които са решени да успеят и не се страхуват от трудностите. Върхът на картата е да свършите работата честно и навреме, за да можете да се насладите на заслужена награда в края на седмицата.

„Императорът“ в комбинацията от три е карта, която призовава Близнаците да съберат сили и да излязат от сянката на по-успешната среда. Находчивостта и способността за работа в екип ще ви позволят да спечелите отлична репутация и да започнете кариерата си.

Картата „Луна“ насърчава Близнаците да се изправят срещу страховете и притесненията си . Повечето от проблемите всъщност не си струват да се притеснявате и те могат да бъдат решени за една нощ, като съберете сили.

Рак

Аркан „Магьосник“ посочва на Раците възможността да успеят в бизнес среда, ако проявите изобретателност и се заемете с изпълнението на смели идеи. Иновативните решения и използването на вродени таланти ще ви помогнат лесно да постигнете това, което искате.

Картата Йерофант казва на Раците за необходимостта да правят само онези неща, които ще доведат до успех. Според тази Аркана способността за правилно определяне на приоритетите ще позволи на представителите на Знака бързо да стигнат до победата.

„Сила“ в комбинацията от три е карта, която призовава за постоянство. Силата на волята и способността да настояват за себе си ще помогнат на Раците лесно да се справят с всякакви трудности и да не станат жертви на манипулатори. Честността и отговорността ще ви позволят да заобиколите проблемите.

Лъв

Картата „Справедливост“ казва на Лъв, че винаги трябва да отговаряте за действията си и тези, които са постъпили честно, ще бъдат възнаградени. Според тази Аркана е важно да мислим за бъдещето и да изоставим всичко осъдително, за да избегнем грешки .

Картата „Съд“ показва, че всичко в живота се случва естествено. В началото на седмицата Лъвовете ще могат да сложат край на спорните въпроси, да постигнат справедливост и да започнат нов етап от живота, в който няма място за негодувание и предателство.

Според картата „Император“ Лъвовете ще могат да постигнат успех, ако спрат да оценяват предубедено и да се поставят над околната среда. Също така за този Арканът „Лъвове“ ще бъде предложена помощ, която не трябва да се отказва.

Дева

Арканът „Справедливост“ призовава Девата към честност и отговорност. Според тази карта ще настъпят промени в живота и колко положителни ще бъдат те зависи от поведението на Дева в близкото минало.

Според картата „Смърт“ Девите ще трябва да се сбогуват с това, което е остаряло и остаряло. Аркан призовава Девите да оставят след себе си всичко, което вече няма значение за бъдещето, и да започнат нов етап от живота с леко сърце.

„Дяволът“ в комбинацията от три е карта, предупреждаваща за възможна опасност. Според този Аркан Девите не могат да се отдадат на слабостите си , за да не се заклещят . Честността и способността да спрете навреме ще ви позволят да заобиколите капаните.

Везни

Арканът „Йерофант“ разказва на Везните за просперитета, но за това си струва да започнете седмицата с планиране, за да отделите време за завършване на важни дела, без да се разсейвате от дреболии. На тази карта смислената работа ще доведе до заслужена награда.

На картата „Справедливост“ Везните ще трябва да дадат приоритет, за да откажат случаите, които могат да опетнят репутацията им или да отвлекат вниманието от основната им работа. Вътрешната хармония и способността да довеждат нещата до края ще доведат Везните до дългоочаквания успех.

Картата „Колесница“ говори за времето, когато човек не може да се колебае. Картата информира за благоприятни обстоятелства, когато няма пречки по пътя, а Везните в края на седмицата ще могат да направят последно тире, за да достигнат целта.

Скорпион

Картата „Влюбени“ открива седмицата и Скорпионите ще трябва да направят труден избор за нея. Картата показва необходимостта от правилно определяне на приоритетите, за да не се допускат грешки и в края на пътя да се получи заслужената награда.

На картата „Дявол“ в средата на седмицата Скорпионите ще се изправят пред тестове за сила. Картата показва изкушения, отдавайки се на които ще доведе до задънена улица, което означава, че трябва да проявите съзнание и да  възпитате воля .

В края на седмицата, на картата Сила, Скорпионите ще могат да сложат край на труден въпрос, да разрешават спорове и конфликти и да защитават правото на собствено мнение. Арканът посочва времето, когато оптимизмът и готовността да се борим честно ще доведат до успех.

Стрелец

Според картата „Смърт“ Стрелецът в началото на седмицата ще трябва да се сбогува с остарелите планове и идеи. Картата символизира неизбежния край на следващия период от живота, когато е време да се освободите от миналото и да направите нещо ново.

Картата на „Върховната жрица“ предсказва, че Стрелец ще се възползва от слушането на интуиция, когато прави тази седмица . Шестото чувство няма да се провали, ако внимателно обмислите предчувствията си.

„Дяволът“ в комбинацията от три показва проблемите, свързани с изкушението. Според този Аркан в средата на седмицата, Стрелецът ще трябва да тренира сила на волята, за да не се отклони от предвидената пътека и да достигне целта без забавяне.

Козирог

„Справедливост“ е карта, която говори за победа, но за това Козирозите ще трябва да действат честно и безпристрастно. Съветът на Аркана е да се откажете от желанието да навредите на тези, които тестват Козирозите за сила. Действайки върху емоциите, Козирозите могат да допускат грешки, за които по-късно ще трябва да платят.

Картата „Колелото на късмета“ показва непредвидени обстоятелства, които могат да бъдат управлявани само ако Козирозите са в състояние да приемат съдбата си. Не трябва да действате в противоречие с него, защото грешните решения ще доведат до задънена улица и ще ви отдалечат от наградата.

Според картата „Колесница“ в края на седмицата, Везните ще могат да постигнат целта си, ако спрат да се съмняват в способностите си. Аркан казва, че Козирозите имат всички необходими умения за победа.

Водолей

Картата „Колесница“ отваря седмицата и според нея Водолеите могат да бъдат сигурни, че ще се справят със задачите си. Според този Аркан няма пречки, които биха могли да спрат Водолея по пътя към дългоочакваната цел, но трябва да действате честно, за да изключите грешките.

„Съд“ в комбинацията от три е карта на борба и оптимизъм. На него Водолеите ще могат да разрешават дългогодишни спорове, както и да сложат край на трудни въпроси. Аркан обещава победа на всички, които се откажат от разрушителните емоции и могат да поемат контрол над чувствата .

На картата „Умереност“ Водолеите трябва да забавят и да отделят време, за да отстранят неприятните грешки. Според този Аркан целта е близо, но тези, които знаят как да спрат навреме и откажат изкушението да отидат нечестно, ще могат да я постигнат.

Риби

Картата „Смърт“ започва седмицата и с нея Рибите ще трябва да завършат следващия етап от живота. Картата подсказва, че сегашният начин на живот е готов да се превърне в минало и е време да се отървем от баласта, който пречи на развитието .

Според картата „Справедливост“ Рибите очакват естествено развитие на събитията. Arcanum посочва награда или порицание, в зависимост от това дали Рибите са действали честно или са се опитали да придобият просперитет чрез измама.

Картата „Колелото на късмета“ говори за времето, когато съдбата прави рязък завой. В края на седмицата Рибите очакват промени и за да бъдат към по-добро, не трябва да им се съпротивлявате. Възможно е да остане само да се наблюдава, за да се направи скок във времето и да се сложи край на следващия случай.

Следващата седмица на септември ще бъде успешна, ако представителите на зодиакалните съзвездия ще слушат не само съветите на картите Таро, но и собствената си интуиция. Шестото чувство , ако бъде развито, ще помогне да се заобиколят неприятните ситуации и да се намери изход от най-трудните проблеми.

Жените от различните зодии имат по 5 важни черти, заради които хората ги обожават-Зодия Телец-умна и тактична, Рак- Перфектната Товзи материал е съвет към мъжете, обаче нищо не пречи и дамите да се възползват то него, не за др…Jun 14 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!