Мощно Ягодово Пълнолуние на 24 юни: ако сте Козирог, Рак, Везни и Овен ще получите признанието, което заслужавате

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Луната е пълна в знака Козирог на 24 юни 2021 г.
Пълнолуние настъпва, когато Слънцето в Рак формира опозиция на Луната в Козирог. Пълнолунието е време на кулминация и обещание за изпълнение на това, което е започнало на Новолунието. Това е емоционално време – време на романтика и взаимоотношения.

ТАРОПРОГНОЗАТА за седмицата от 14 до 20 юни: ДЕВА, действате според съвестта си! ВЕЗНИ, картата символизира победа и успех Овен С картата „Колесница“ Овенът ще има успех, ако не се колебае и полага всички усилия, за да при…Jun 13 2021vijti.com

Така наричаната Ягодова луна или ежегодното юнско Пълнолуние е астрологичният символ на лятото: на началото му, чувството на лекота и огромната емоционална сладост, която носи. С тези енергии, работещи в тандем, вечерта на 24-ти ще бъде идеалното време да си припомним минали победи и постижения – и да насочим погледа си към бъдещ успех.

Най-силно ще усетят събитието кардиналните знаци Козирог, Рак, Везни и Овен, както и хората с лични планети и Асцендент в тези знаци.

При тях запазването на хармонията в отношенията с най-близките им хора ще е трудна задача. От една страна е много вероятно да се претоварят в желанието си да угодят на всички, което в последствие ще ги умори и изнерви. От друга страна може да се отдадат изцяло да себе си и да забравят близките и техните нужди, което пък ще разстрои останалите. Който и от двата сценария да преобладава е важно да се постараят да са достатъчно търпеливи и отзивчиви към другите, но без да се увличат и да губят връзка със себе си и собствените си нужди. Същевременно по време на това пълнолуние може да получите повишение или предложение за работа, особено ако това е нещо, за което сте работили. Тази лунация е свързана с резултати. Дори да не получите добри професионални новини, това пълнолуние е мощен момент да го поискате. Използвайте енергията на Козирога, за да поискате парите или признанието, което заслужавате

Водните знаци Риби и Скорпион ще имат шанса да приключат с важни задачи и проекти и да се освободят поне до известна степен от напрежение, което отдавна ги тормози.

Огнените знаци Лъв и Стрелец ще са склонни да харчат крупни суми, опитвайки се по този начин да демонстрират любовта си към най-близките. Ако освен правилните подаръци, съумеят да подберат и правилните думи и отношение, ще направят хората около тях наистина щастливи и признателни.

Въздушните знаци Водолей и Близнаци по всяка вероятност ще са влюбени и до голяма степен фокусирани върху близък до сърцето им човек. Важно е в желанието си да угодят на този човек да не забравят себе си и собствените си нужди.

Земните знаци Телец и Дева около Пълнолунието ще имат най-силна нужда от почивка и няма да им се занимава особено много със светски събирания или с активно общуване. Най-добре биха изкарали периода в тясна семейна атмосфера, обградени от най-близките, но и спазвайки известна дистанция с тях.

Прогноза таро за април- Везните могат да сбъднат мечтите си, Риби-Печелите авторитет и привличате успех,Овен Началото на април в Овен ще се проведе под егидата на картата „Магьосник“. Картата символизира …Apr 2 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!