Мощното Пълнолуние на 19.11.2021 г. ще отвори съдбоносен коридор! Ако сте БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ, ВОДОЛЕЙ отварят ви се ЗЛАТНИ възможности!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всеки месец от годината започва с новолуние – събитие, когато слънцето и луната се събират в едно и също съзвездие. Благодарение на този астрологичен феномен започва обратното броене на нов период във всяка област от живота, тъй като и двете светила в този случай дават голям поток от енергия за начало. Ето защо, преди да започнете нещо ново, проверете лунния календар – нещата, които са получили тласък през първата половина на месеца, почти винаги са обречени на успех.

През ноември ще се случи едно от най-важните събития – кармичните възли се преместват от знаците Близнаци-Стрелец към оста Телец-Скорпион, където ще започне ноемврийският коридор от затъмнения. Отбелязвам, че следващите две години, до октомври 2023 г., именно в тези два знака ще настъпят затъмнения. Следователно събитията от ноември 2021 г. ще ви дадат намек за предстоящите промени в живота.

Пълнолунието настъпва рано в петък, когато Слънцето в Скорпион образува опозиция на Луната в Телец. Пълнолунието е време на кулминация и обещание за изпълнение на това, което е започнало при Новолуние. 

ОВЕН

Възможни са инициативи, свързани с кредити, ипотеки и нов поглед върху разпределението на финансите в семейството. Новолунието може да донесе нов източник на доходи за партньора ви. Събития могат да възникнат и когато се сблъскате със страховете, комплексите и нагласите, които ви пречат да продължите напред.

ТЕЛЕЦ

Новолунието може да донесе нова връзка или партньорът ви може да започне нов кръг в живота (нова работа, нов стил). Често подобни събития могат да доведат до сключване на важен договор, трудов договор или се обръщате към професионален консултант.

БЛИЗНАЦИ

Новолунието ще се отрази на професионалния ви живот и здраве: може да имате нов колега, нови задължения в работата или ще живеете в нов режим за себе си. Например, имате час при лекар или трябва да се заемете с диетата си по-сериозно.

РАК

Новолунието ще повлияе на отношенията ви с децата ви или ще донесе нов проект, ново хоби или любовен интерес. Могат да се случат и събития, които ще дадат забавно и радостно събитие със семейството. Например годеж, сватба, празнично тържество.

ЛЪВ

Новолунието ще се отрази на семейните ви дела и недвижими имоти. Например, може да имате нов дом, да започне ремонт или да мислите за промяна на дома си за първи път. Освен това събитията могат да засегнат родителите ви, поради което преразглеждате отношението си към семейните ценности. Във всеки случай започва нов етап в отношенията ви с близките.

ДЕВА

Новолунието ще повлияе на ежедневните ви контакти: ще се появят нови маршрути, нови познанства, а също така можете да овладеете интересни умения (шофиране, изучаване на чужд език). Най-вероятно бележникът ви ще се попълни с нови имена, а самите събития след новолуние ще ви направят по-общителни. Също така събитията могат да повлияят на отношенията с роднини – отчуждение или, обратно, сближаване.

ВЕЗНИ

Новолунието ще се отрази на финансовите ви дела: може да имате нов източник на доходи или ще получите добра сума пари. Също така събитията след новолуние могат да ви принудят да преразгледате отношението си към печалбите поради увеличените разходи. Обикновено подобни събития ви принуждават да промените отношението си към парите.

СКОРПИОН

Новолунието ще повлияе на вашия външен вид, стил: ще искате да направите нова прическа или напълно да промените имиджа си. Може би ще почувствате, че започва нова глава в живота ви (и в края на краищата през следващите 2 години кармичният възел ще бъде разположен във вашия знак), така че съвсем съзнателно можете да правите драстични промени в живота си. Често новолуние във вашия знак отваря нова глава в отношенията ви със себе си и въпроси като „какво искам“, „къде да отида след това и с кого“ стават най-актуални.

СТРЕЛЕЦ

Новолунието ще повлияе на отношенията ви с хора, които са далеч от вас, или ще започнете нова комуникация, която криете. Това често се свързва с появата на нова любовна връзка или с обръщение към медицински специалист (хирург, психотерапевт). Обикновено такова новолуние дава намек на какво да обърнете внимание и вашите тайни могат да станат видими за другите.

КОЗИРОГ

Новолунието ще повлияе на появата на нови приятели, съмишленици или ще влезете в някоя важна общност. Също така събитията на новолуние могат да се отнасят до отношенията ви с приятели: например в обкръжението може да се появи нов важен човек или ще имате съдбоносен диалог с приятел. Също така тази луна може да ви донесе нова мечта, чието осъществяване ще отнеме две години.

ВОДОЛЕЙ

Новолунието ще повлияе на кариерата ви: ще започнете нов етап в работата си или може да имате нов лидер. Също така събитията с новолуние могат да ви донесат позиция, титла или някакъв нов статус. Често това се свързва с някаква глобална житейска цел, към която се стремите, и се отнася до вашия личен авторитет в очите на другите хора.

РИБИ

Новолунието ще повлияе на вашето обучение, пътуване в чужбина и правни въпроси. Може би искате да получите ново образование или да отидете на красиво пътуване. Събитията също могат да ви мотивират да продължите напред и вие се обръщате към треньор, учител, обучител или консултант. Често такива лунации носят късмет в набиране на популярност.

Кармично Златно пълнолуние на 24 юли 2021 г. ще отвори съдбоносен коридор! Ще засегне най-силно Водолей, Лъв, Телец, Скорпиони:Следващото пълнолуние се нарича златно, това се дължи на цвета на луната, който ще придобие ярко жъл…Jul 23 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!