25-г. жена шокиращо: Родих час след зачеването! Забременях от…

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Няма човек, който да не е чувал за „непорочното зачатие“. То е митологична или религиозна концепция за зачеване на човешки живот без предхождащ сексуален акт. 

Непорочното зачатие в християнството е учението, че Иисус Христос е заченат и роден от майка си Дева Мария чрез силата на Светия Дух без намесата на баща.

Този мит варира от хиляди години, но и в днешни дни човек може да попадне на подобни твърдения.

Такава шокираща новина дойде от Индия. 25-годишната Сити Зайна заяви, че е родила само час след зачеването, а „бащата“ на момиченцето й е повече от „неочакван“… да не поговорим за това как се е осъществил „половият акт“.

Кошмар: Братът на починалата родилка си отишъл на 20 годиниНа 20 години е загубила брат си издъхналата вчера 29-годишна родилка в болницата в Благоевград. Това…Jun 20 2021vijti.com

Историята на жената звучи повече от абсурдно, но си заслужава да я научите.

Жената говори за бременност от вятъра и раждането един час след зачеването

„Забременяла от вятъра и час по-късно родих“, твърди Сити.

25-годишната жена каза, че това се е случило, докато тя е лежала на пода, почивайки си след молитва.

Изведнъж жената усети как вятърът я „духа“. По нейно мнение в този момент се е случило зачеването.

След 15 минути я боли коремът и започна да расте пред очите й. Тя успя да стигне до медицинския център и роди здраво момиченце с тегло 2,9 килограма.

Зайнах се разделила със съпруга си преди около четири месеца. Според нея преди това не е имало признаци на бременност. „Цикълът ми бе редовен“, кълне се младата жена.

Според ръководителя на медицинския център, най-вероятно вятърът няма нищо общо и жената е имала така наречената „латентна бременност“.

За да се предотврати разпространението на слухове, в тази странна ситуация се намеси и полицията, която разследва обстоятелствата по „инцидента“. Явно униформените ще трябва да кажат дали вятърът е „забременил“ жената и той ли е „баща“ на детето й. / jenata.blitz.bg

Лекар, пратен да провери смъртта на родилката и бебето й в Благоевград, получи инфарктГинеколог от София, който бе изпратен от Медицински надзор да провери смъртта на родилка и бебето й …Jun 22 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!