Лекар, пратен да провери смъртта на родилката и бебето й в Благоевград, получи инфаркт

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Гинеколог от София, който бе изпратен от Медицински надзор да провери смъртта на родилка и бебето й в болницата в Благоевград, изненадващо получи инфаркт.

Лекарят бил с още една своя колежка  и тази сутрин пристигнали в АГО. Поискали цялата документация около планираното секцио на Евгения К. След около 30 минути на гинеколога внезапно му прилошало. Веднага благоевградските лекари се притекли на помощ и установили, че е получил инфаркт.

Кошмар: Братът на починалата родилка си отишъл на 20 годиниНа 20 години е загубила брат си издъхналата вчера 29-годишна родилка в болницата в Благоевград. Това…Jun 20 2021vijti.com

Вкаран е в отделение по инвазивна кардиология, където му поставили 2 стента и са спасили живота му.

Той ще остане за лечение в местната болница. От Медицински наздор най-вероятно ще пратят друг да го замести в проверката.

29-годишната Евгения почина по време на планирано секцио, докато й поставят още упойката миналата сряда. Лекарският екип не успя да спаси бебето й.

Съпругът на починалата родилка в Благоевград с първи думи след трагедията (Снимки): Една трагедия разтърси преди броени дни цяла България – млада родилка почина по време на секцио, из…Jun 20 2021vijti.com

Източник: 24 часа

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!