Язовир „Крушовица“ изтече

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

На 13 декември 2019 година в 10.00 часа от тел.112 в полицията е получен сигнал за разбит основен изпускател на язовир „Крушовица“, което е довело до изтичане на наличното количество вода в язовира. Това съобщиха от ОДМВР-Плевен.

Рибари уловиха огромен амур в язовир „Ястребино“, само с въдица на естествена стръвРибари са върнали обратно във водите на язовир „Ястребино“ трофейна риба с тегло около 22 килограма.…Jul 12 2019vijti.com

Извършен е оглед на местопроизшествието. Изяснено е, че за периода от 1 декември до 13 декември е нарушена целостта на съоръжение, част от водоснабдителната система – шибърен кран, регулиращ нивото на водата в язовир „Крушовица“, с което са създадени условия за отклоняване на наличната в язовира вода.

Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 216 „а“, ал. 1 от НК.

От проведените съвместни оперативни действия на служители на РУ-Долни Дъбник и сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Плевен е разкрит извършителят на деянието – 42-годишен от село Крушовица. На 16 декември е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР.

Повдигнато му е обвинение  и е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор на РП – Плевен. На 17 декември 2019 година е приведен в Следствения арест към затвора – Плевен. По случая продължава работа разследващ полицай и служители на РУ-Долни Дъбник.

Източник: НОВИНИ.БГ

Секссимволът на българското киноЗакъде си, бе, момче? – За София. – Айде, качвай се. На бригада ли? – Не. Бягам от училище… Знает…Dec 16 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!