Ивет Лалова – черно и бяло в нея се преплитат (МНОГО СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Несъмнено тази година е изключително успешна за прекрасната Ивет Лалова, чиито постижения ѝ носят отличие след отличие. Магнетичната спринтьорка, която изглежда възхитително както с шпайкове на пистата, така и с елегантни обувки на висок ток на официални събития, съвсем заслужено се превърна в едно от лицата на българския спорт. За това свидетелстват четирите приза, които тя получи в рамките само на една седмица.

Ивет Лалова е №1 и на БалканитеНай-добрата българска атлетка Ивет Лалова-Колио получи поредно признание за силните си изяви през 20…Nov 29 2019vijti.com

Първо беше статуетката на АБАФ, която ѝ бе връчена в съседна Сърбия, последвана преди два дни от приза „Атлет на България“ 2019 в традиционната анкета на сп. „Атлетика“, а вчера най-бързата бяла жена на планетата получи още две награди – „Спортен Икар“ и „БГ модна икона“ в категория „Спорт“. Така в една вечер бяха признати както таланта ѝ, така и безупречния ѝ стил, който демонстрира всеки път на различните мероприятия, на които е сред специалните гости.

Вчерашната церемония бе поредният повод, за който брюнетката сложи вечерна рокля и показа на всички онази дама, рядко напускаща комфорта на спортните екипи, която обаче човек си заслужава да види. Далеч от стадионите, озарена от светлините на прожекторите, Ивет блести с пълна сила и лесно приковава погледите на околните.

Тоалетът с деликатно V-образно деколте и широки презрамки бе дело на българската дизайнерка Елена Златева и стоеше прекрасно върху тялото на Лалова. Дрехата, по която се редуваха бели и черни диагонални ленти от къси ресни, оформящи „рибя кост“, бе с дължина малко над глезените и имаше асиметричен завършек на полата. През определен интервал, ивиците се разнообразяваха с такива от полупрозрачен тюл, разкриващ част от плътта на Ивет. Завършвайки цялостния си външен вид, тя бе прибрала косата си на опашка и бе комбинирала облеклото си с черни обувки на висок ток.

И този път неин кавалер беше съпругът ѝ – Симоне Колио, който бе заложил на бежово сако, съчетано с черен панталон и вратовръзка, както и бяла риза. Любимият ѝ не скри гордостта си от своята половинка и сподели в официалната си Инстаграм страница множество снимки, показващи различни мигове от церемонията.

Стартът на всеки нов ден е изпълнен с възможности: когато се фокусираш върху проблемите – ще имаш още проблеми, но когато се концентрираш върху самите възможности, ще имаш повече от тях„, гласи посланието на един техен общ кадър.

Човекът, който изведе България в КосмосаРоден през 1940 година в Ловеч, той е български офицер, достигнал до чин генерал-лейтенант. На 1 мар…Nov 19 2019vijti.com

Почитателите на Ивет изписаха множество коментари към изображенията в социалната мрежа, в които не само ѝ честитиха отличията, но ѝ направиха безброй комплименти за човека, атлета и жената, която е.

     

      

        

          

      

    

Източник: Дир.БГ

Топизненада в Нова телевизия: Разбра се кое предаване сменя „ВИП Брадър“Тази есен на красив български плаж световният формат „Игри на волята“ ще завладее България, научи Ho…May 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!