Шок и ужас: Познахте ли коя е тази кака? (СТРАШНИ СНИМКИ)

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Шок и ужас с дама, навремето спрягана като младата надежда на патриотизма и партийния национализъм. Познахте ли коя е тази кака, която навремето караше хроми фенове на Волен Сидеров да хвърлят патериците и да крещят неистово „По-бе-да”?

Пиар-експерт за интервюто на Борисов: Може да се ”хване” Десито Атанасова, може и ПКП-то, но не и завършил трети клас нормален човекТъй като неизбежно снимките от спалнята с пачките и пистолета ще се окажат действителни, екипът реша…Dec 1 2020vijti.com

Ако все още се чудите, два жокера от Lupa.bg – красивата в миналото мацка е бивш журналист и екс депутат, сега телевизиите я представят като експерт по комуникации.

Ако все още се чешете умно по темето – на снимките виждате Калина Крумова. 35-годишната бургазлийка започва своята кариера пред камера ненавършила 18 години като водещ на „Ранни вести” по СКАТ, в по-ново време става най-младият депутат в 41-то НС от квотата на „Атака”, после се вля в „България без цензура” на Николай Бареков, за да завърши участието си в публичния живот като експерт по пътната безопасност към МВР.

Сега обаче зрителите на Нова се изненадаха да я видят като спец по комуникации, при това с тотално променена визия – десетина килца отгоре, плюс руса коса и за капак – къдрици.

Калина участваше в предаването „Пресечна точка” заедно със социолога Евелина Славкова и композитора Дани Милев, като триото обсъди актуалната тема с достъпна ваксина срещу коронавируса, както и дали са много или малко 3-те хиляди лева заплата за санитар в „Пирогов”.

„Важно е да гледаме не как хората реагират на мерките, а как хората се опитват да запазят живота си. Не е нужно винаги да бъдем контра на правилата“, обобщи темата Калина Крумов.

Ето каква беше Калина преди да се изтощи от политиката:

Момче на 16г. размаза Бойко Борисов! Вижте колко силни думи, какъв дух има този младежЕто това момче показа повече сърце от 90% от българите. Вижте какво казват за него в мрежата. комен…Dec 1 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Проф. Чорбанов сподели тревожни новини за ваксините срещу COVID-19
error: Content is protected !!