Момче на 16г. размаза Бойко Борисов! Вижте колко силни думи, какъв дух има този младеж

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ето това момче показа повече сърце от 90% от българите. Вижте какво казват за него в мрежата.

коментарите на потребителите без редакторска намеса:

Cristina Ivanova: Развълнуваме момче! Толкова млад и колко истини говориш!! Много съм съгласна с теб: и какво като сме малка нация, че трябва ли все на други да разчитаме да ни спасяват! Само в нас е отговорът на нашето бъдеще!! ?????

Министър на Бойко: Президентът Радев ще постави Борисов на коленеПротестът не трябва да нарушава или затруднява правата на другите хора. Когато протестиращите решава…Nov 30 2020vijti.com

Hristina Vitanova Koleva: Децата ни са “парещите въглени на България”…ох не мога да спра да плача. Благословени да сте деца!

Илиян Диамандиев: Младеж! Прав си! Но, ние зависим от – или Америка или Русия, щем не щем, именно сега тези мутри са на власт защото са поставени от Америка, и да ги изметем, Америка пак със силата на парите, телевизиите и други средства ще ни сложат пак тяхно подчинено правителство! В момента у нас телевизиите са под американско влияние, НПО-та Америка за България, субсидии, всичко това е в помощ на точното правителство.

Не ние избираме кой ще ни управлява – парите са сила и зависи от кого идват. Затова и хората са разделени на фили. Макар това да е безплодно! Но, само и единствено целият народ ако скочи може и да имаме малък отзив към добро.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!