Студент в Пловдив се самоуби в жилището на родителите си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

21-годишен студент от пловдивски ВУЗ се е самоуби в жилището на родителите си в Садово. Младежът се е застрелял с пистолета на своя баща, който е военен. Инцидентът е станал около 17 часа в дома на семейството, уточниха от полицията.

Студентът прибегнал до фаталното решение в отсъствието на родителите му. Младежът учил в Пловдив и е оставил писмо.

Пациентът, който се самоуби в Бургас, се е самоубил от страх от Ковид. Видял човек да умира до него в болницатаСтрах е причината за самоубийството на човека, който днес скочи от 8-ия етаж на болницата в Бургас …Nov 23 2020vijti.com

Цяло Садово е потресено от трагедията. Местните описват младежа като кротък и възпитан, семейството се ползвало с авторитет, пише 24 часа. Никой не знае какво може да го е подтикнало да сложи край на живота си. Една от версиите е несподелена любов.

Припомняме, че днес още една трагедия беляза Пловдив и региона. 61-годишния Илия уби брат си и след това се самоуби заради скандал с апартамент в центъра на града.

През последните дни самоубийствата зачестяват. Само за предходната седмица имаше няколко черни случа в града под тепетата.

Защо се самоуби заразеният с коронавирус бургазлияБлизък роднина на самоубилия се мъж в бургаския жк „Меден рудник” призова хората към по-голяма отгов…Nov 1 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!