Убийството в Галиче – жестока касапница

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

 

Убитото момиче в Галиче – Андрея е имала приятел във Велико Търново, който предстои да бъде разпитан. Както съобщихме, 18-годишното момиче е било намерено мъртво в дома си в Галиче тази сутрин.
Момичето живее в къщата на чичо си. Само снощи решила да спи в дома на родителите си, които са разделени. Тази сутрин е открита от чичо си.

Ценко Чоков купи Софи Маринова за изборитеПрясно освободеният с парична гаранция от 200 000 лева Ценко Чоков си напазарува фолкзвездата Софи М…Oct 5 2019vijti.com

Близки на семейството разказаха за TrafficNews, че убийството е брутално. Жесток побой. Навсякъде в спалнята имало кръв. Убиецът, който не е задържан, е влязъл през прозореца в къщата. Една от основните версии на разследващите е убийство от ревност, тъй като снимката на Андрея с приятеля й била скъсана на две. В момента на място в село Галиче е почерняло от полиция, пътуват и криминалисти от София. Местните са потресени. Казват, че никога в селото не се е случвало подобно нещо. Приятели и близки на Андрея недоумяват каква може да бъде причината. Описват я като възпитано и добро, скромно момиче.

Очаквайте подробности!

Изочник: TraficNews

Убийството в Галиче – жестока касапницаNo ExcerptJan 11 2020vijti.com

 

 

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!