Тежки дни за Мими Иванова и Развигор Попов – болест вгорчи живота им:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Половинката на певицата Мими Иванова , музикантът Развигор Попов , е във влошено здравословно състояние . Според източници на БЛИЦ Попов е бил покосен от рак.

Туморът се е оказал доброкачествен и вече е отстранен, но състоянието му все още не е задоволително.

Неговата съпруга Мими Иванова е сериозно притеснена за здравето му. Не му позволява да излиза никъде, за да не се разболее от К-19, което в неговият случай би било фатално.

Мими Иванова и Развигор емигрират на топличко – ето къде ще си карат старините (Снимки)Мими Иванова и Развигор Попов са сред най-известните музикални семейства у нас. Но ето че и те отпра…Jan 20 2022vijti.com

Мими Иванова и Развигор Попов

Запознати издават, че Развигор е имал рак на стомаха, но лекарите го хванали навреме и го отстранили, а след това се подложил и на химиотерапия. След операцията той не бил същият, а силите рязко го напуснали.

Мими Иванова ще бъде специален гост на концерта на Кичка Бодурова във Варна на 27 юни, но прави впечатление отсъствието на Развигор, което потвърждава влошеното му здравословно състояние. Досега Мими и Развигор никога не са се разделяли на сцената, но явно състоянието му не позволява да работи и да изпълнява професията, на която посвети живота си.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!