Пловдивчанин изрева от висока сметка в ресторант, но бързо съжали СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Банско ряпа да яде!“ – този пост в социалната мрежа Фейсбук, придружен със снимка на сметка от заведение в Пловдив, разпали гореща дискусия в мрежата, съобщават от Пловдив24.

Не знаем какви са били очакванията на човека, направил публикацията, но определено не среща подкрепа у останалите потребители, които намират сумата от 110.40 лева за напълно нормална – най-вече на на фона на онова, което е поръчано.

Шеф Манчев изригна: 20 години съм собственик на ресторанти, не съм очаквал такова нещо Сметката ми за ток е със 150% отгоре, 10 000 лв. ми е само в единия от обектите, обикновено е 3-350…Jan 31 2022vijti.com


„Привет от мен – сервитьорката,която ги обслужваше. Бонът не е фискален, защото клиентите искаха да видят какво са консумирали до момента“, обясни жената, която е обслужвала въпросната маса.

Ето какво мислят и част от хората относно заведението и цените там:

– Смея да твърдя, че това е един от малкото ресторанти, в които качеството на сготвеното отговаря на цените, които са абсолютно нормални.

– Аз не знам кой е ресторантът, но ако на господина това му е скъпо, жена му да му готви у тях

– На Банско за толкоз пари само се снимаш, във Фиестата едва ставаш от преяждане 

– Като гледам колко дълга бележка е тази – поръчки бол. Цените съвсем си отговарят на количеството. Не сравнявайте с Банско. Идете там да видите колко ще платите, ако поръчате всичко това.

– Доста скъпо! Ужас, друго си е евтините пържени картофи по 25 лв. килото и свински пържоли на ел. скара по 35 лв. в найлонови пликчета от известна квартална месарница.

– Явно скоро не сте ходили на ресторант! Нормална сметка, даже е много евтино на фона на скъпите продукти, ако в Банско си поръчате такава маса, няма да ви стигнат и 500 лева.

Разрухата на един легендарен ресторант / СНИМКИВ разруха от доста години е легендарният ресторант „Извора на Белоногата“, който навремето бе част о…Jan 30 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!