Глория за първи път показа баща си, който я изоставил като малка (Снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Макар днес да е една от най-големите и бляскави родни звезди, поп фолк иконата Глория не крие, че е имала нелеко детство. И докато певицата много често говори и показва снимки на своята майка Пенка, за баща й не знаем почти нищо.

Носят се легенди за нейния създател, който зарязал семейството си.

Появи се шокираща снимка на Примата на фолка с нейния баща , което показва, че двамата поддържат все пак връзка, макар да не живеят заедно.

Съсипа ги без милост: Сашо Роман с жесток удар по Азис и горката Глория (Видео) Под ножа на чалга легендата паднаха още Мара Отварачката и Сашка Васева Не се…Feb 10 2022vijti.com

Глория баща

Примата на фолка сама е разкривала, че „благодарение“ на развода на родителите си е била изпратена на заточение в селото на баба й и дядо й. Глория не можеше да му прости, че я е изоставил като малка и в продължение на години не се е сещал да я потърси.

„За пиене имаше пари, а за мен и брат ми – не. Бях се зарекла никога да не му проговоря“, признава чалга легендата.

Все пак певицата реши да не си слага грях на сърцето и намери сили да прости на баща си, но много рядко се виждат и чуват. Докато майка й е винаги в дома на певицата и присъства на всеки личен празник на голямата родна певица.

Два дни седмично Глория консумира само чай, мед и плодове. Още от здравословните й тайниВсяка седмица, в понеделник и вторник, попфолк певицата Глория консумира единствено чай, мед и плодо…Jan 11 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!