Супер мощно средство ще облекчи синузит, артрит, витилиго, ще активира мозъка, ще ускори отслабването и още!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Използването му ще ни предпази от заболявания на черния дроб, сърцето, кръвоносните съдове и ще намали риска от развитие на ракови клетки, но това не е всичко! Открийте повече!

Ако мислите за физическо и емоционално здраве, тогава решихме да ви разкажем за маслото, което помага за премахване на алкохолната и никотиновата зависимост, също така активира елиминирането на пикочната киселина от тялото, което помага да се отървете от болката от подагра , артрит и ревматизъм.

Ако често изпитвате стрес, емоционално напрежение и безсъние, знайте, че тази съставка ще реши и тези проблеми.

А за тези, които не знаят, етеричното масло от тази съставка е много мощно, защото има няколко свойства:

– Премахва запека

– Има успокояващ и релаксиращ ефект

– Има антибактериални свойства

– Ускорява загубата на тегло

– Има антиоксидантни свойства

– Има противовъзпалителен ефект

– Диуретик

— Антисептик

– Стимулант на храносмилането и метаболизма

– Има антиспазматични свойства

Тези свойства помагат при лечението на много заболявания и състояния:

1. Лекува стомаха

Употребата на черен пипер повишава съдържанието на солна киселина в стомаха, което от своя страна подобрява храносмилането на храната, предотвратява колики, запек и диария.

Пиперът също намалява газовете и има диуретично и потогонно действие, което помага на тялото да елиминира по-интензивно токсините.

2.Активира метаболизма и отслабването.

Етеричното масло от черен пипер стимулира разграждането на мастните клетки и метаболизма, което го прави идеално за естествено отслабване. Препоръчително е да използвате 3 капки масло, разредени в 100 мл кефир, кисело мляко или вода. С добавянето на лимонов сок към тези напитки маслото от черен пипер ще действа още по-ефективно.

3. Лекува витилиго

Етеричното масло от пипер помага при лечението на витилиго. Всичко това е благодарение на пиперин, съединение, което се намира в черно перо, тъй като стимулира производството на пигмент.

4. Облекчаване на назалната конгестия и синузит

Облекчава назалната конгестия и синузит поради способността си да разтваря слуз и храчки в дихателните пътища. Просто вдишвайте аромата на етерично масло от черен пипер няколко пъти на ден и незабавно ще почувствате резултатите.

5. Елиминирайте инфекциите

Антибактериалните свойства на това масло помагат в борбата с ухапвания от насекоми и инфекции.

6. Лекува  атеросклероза

Добавете щипка черна перушина към ястията си и ще пречистите съдовете си.

7. Мощен антиоксидант

Антиоксидантните свойства на черния пипер помагат за предотвратяване и възстановяване на щетите, причинени от свободните радикали.

Затова редовната му употреба ще ни предпази от заболявания на черния дроб, сърцето, кръвоносните съдове и ще намали риска от развитие на ракови клетки.

8. Активира мозъка.

Доказано е, че пиперинът, едно от основните съединения в черния пипер, помага за намаляване на когнитивното увреждане и увреждането на паметта.

Приложение:

– вътре

Можете да добавите няколко капки към месни сосове или дресинги за салати, за да стимулирате детоксикацията и храносмилането.

– Вдишване

Чрез вдишване, често се използва с аромати на други масла като лавандула и хвойна за облекчаване на синузит, хрема, кашлица, глад за алкохол и никотин.

— Външно

Етеричното масло от черен пипер се препоръчва да се прилага върху кожата заедно с други масла (зехтин, сусам, кокос или ленено масло), помага за отпускане на мускулите и премахване на кожни заболявания като витилиго, кожни възпаления, акне, както и бръчки и възрастови петна .

Това масло е много силно, така че не злоупотребявайте с него, просто приемайте 2-3 капки на ден вътрешно, прилагайте външно веднъж или два пъти на ден.

Лекът за артрит вдигна на крака още италианци с коронавирусЛекарството за артрит tocilizumab се оказа ефективно срещу пневмония от Covid-19 и при други болни в…Mar 16 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!