Пълна промяна: Един от мобилните оператори у нас пак сменя името си

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Теленор България ще се нарича Yettel („Йеттел“) от 1 март.  

Това съобщиха от до медиите от телекома.

Промяната на името е част от по-широката инициатива за ребрандиране в България, Унгария и Сърбия, където телекомуникационните дружества, част от PPF, оперират под марката Telenor.

Номерът не мина! Забраняват увеличението на цените на мобилните оператори / ВИДЕОКЗП се произнесе, че намерението за повишаване на цената на услугите на мобилните оператори представ…Dec 24 2021vijti.com

Припомняме, че през 2018 PFF придоби активите на едноименната норвежка телекомуникационна компания в България и няколко други държави от Централна и Източна Европа.
„Нашата бизнес стратегия е съсредоточена върху три ключови цели. Първо, искаме да предоставяме на нашите клиенти най-доброто обслужване. Второ, да оперираме с най-съвременни телекомуникационни мрежи и трето, да постигнем най-високи нива на ефективност и рентабилност.

Силният бранд е от решаващо значение за постигане на нашата визия“, заяви Марек Слачик, изпълнителен директор на телекомуникационния, медиен и технологичен бизнес на PPF Telecom Group за Централна и Източна Европа.

„Днес започваме нова глава в историята на трите пазара в портфолиото на PPF Telecom Group, надграждайки солидната позиция, създадена от много успешния бранд Telenor. Амбицията ни е да сме още по-близо до нашите клиенти, създавайки допълнителна стойност чрез новия бранд Yettel.“

Yettel е модерен бранд, който включва най-новите тенденции, като в същото време отчита все по-нарастващата роля на технологиите в живота на хората, допълват от телекомуникационната кампания.

Създаден на база на потребителските представи и пазарните проучвания, той цели да подобри живота на клиентите с иновативни продукти и услуги.

„Yettel е ново име, нова дума. През 2022 г. планираме вълнуващи нови продукти и услуги, като стратегическият ни фокус остава същият: да растем и да развиваме българския пазар чрез използването на технологии от следващо поколение в полза на нашите клиенти, като се стремим да внесем положителна промяна в бизнеса и обществото“, каза Джейсън Кинг, главен изпълнителен директор на Теленор България.

Теленор започва прехода към новия си бранд от днес, като целта е той да приключи във всички аспекти до края на март. Промяната на марката ще бъде неусетна за клиентите, като от тях не се изискват никакви действия.

По време на прехода към новия бранд Теленор ще отговаря на всички въпроси на клиентите си в кратки срокове. Официалното и пълно разкриване на бранда Yettel ще стане на 1 март.

Важна информация за договорите с мобилните операториВслучай, че потребителите ползват интернет, мобилни и фиксирани услуги, те ще може да променят доста…Feb 18 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!