Преброяването пред провал, българите го отсвирват

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Българинът масово отказва да съдейства за националното преброяване, което тече в момента, разкри пред Lupa.bg човек, който обикаля по домовете и събира данните.

Въпреки предварителните бележки за посещение,  които са остават по входовете, сънародниците масово не отваряли вратите на преброителите.

Зуека емигрира, а Слави кога?Сигурно сте чували известния анекдот от близкото минало – трагедията на 20-и век се състои в това, ч…Aug 31 2021vijti.com

Те отсвирвали и призивите, ако са се преброили електронно, да закачат на вратата си бележка с кода за отчет.

От друга страна на нашенеца не му пукало за важната акция, мързяло го да се регистрира и да участва в онлайн отчитането.

„С заключени врати и липса на активност в нета, цифрата, която ще се получи накрая изобщо няма да е достоверна“, категоричен е преброителят.

Хората, които са се заели с мисията за преброяването са категорични, че скоро ще се появят интернет измами по e-mail, чрез които хакери ще искат и най личните данни на хората.

Най-много българи са се преброили електронно в София, където и населението е най-многобройно.

За второто място по брой преброени се борят Пловдив и Варна, следвани от Бургас, Стара Загора и Русе. Ако се сравни обаче делът на хората, които са се преброили спрямо населението на областта, на първо място остава област София /столица/, следвана от Варна. На трето място с почти равни дялове са Габрово и Русе.

Кога кафето се превръща в отроваУчени от университета в Южна Австралия анализираха данни от 347 077 пациенти на възраст от 37 до 73 …Sep 6 2021vijti.com


Източник: lupa

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!