Марков за Караянчева: Обиждат българска майка, жена със семейство и съпруг, и то мъж

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
БОЙКО НЯМА РАБОТА В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ,
А В СЛЕДВАЩИЯ КАТО НОВОИЗБРАН ПРЕМИЕР!
НЕ СА МУ ДАЛИ МАНДАТ И НЯМАТ ПРАВО ДА ГО ВИКАТ!
Победителите са смешни!
На какво отгоре викате Бойко в този парламент? Член.83, ал.2 от Конституцията касае само министрите.
Мандатът му не е от това, а от миналото Народно събрание. Затова депозира оставка.
Ще видите Бойко в следващия парламент като премиер, когато го изберем с подобаващо мнозинство и ви победи за пореден път!

Мартин Димитров към Атанасова и Караянчева: Скъпите костюмчета не прикриват манталитета на перачкиВтори ден слушам дебатите в парламента. Приятно ми е, въпреки известните организационни неразбории …Apr 16 2021vijti.com

Победените са нагли! Не допуснаха за парламентарен шеф представител от ГЕРБ, както го изискват елементарните правила на демокрацията и гласът народен и Божи. Обидиха кандидата на ГЕРБ за председателското място – българска жена, българска майка, имаща и внучета, жена със семейство, със съпруг, и то мъж.
Нарекохте ГЕРБ токсична партия. Въобще на какво отгоре си мислите, че Бойко може да ви удостои с вниманието си. Та Борисов 12 години общува с Доналд Тръмп , с Камерън, с Виктор Орбан, Меркел, Макрон и с кого ли не още. Той е скъп приятел на Ердоган, за да дойде да ви слуша „Ревизоро Мая“, Хаджикян, Бабикян и компания.
БОЙКО Е В ОТПУСК. Има си заместник.
10 години бял ден не видя да оправя горката България. Да я оправя след двете национални катастрофи, до които я доведохте по времето на Луканов и Виденов. До паралелната държава, която доведохте по времето на правителството на Илия Павлов, на БСП и ДПС.
До кривата круша, която я докара тройната коалиция, известна с обръчите от фирми. До безвремието, което я докара Орешарски по време на правителството на победените, когато ни спряха европарите. Бойко е в отпуск и ще си почине добре, защото си има партия победител, на главата са му 5 млн. българи, които управлява на местно ниво, има си ЕНП, в което е старейшина.
Вие, победените, нищо не направихте за 30 години, а Бойко ви направи 3 метра, зали, църкви и магистрали. Спря мигрантите. Направи блестящо европредседателство. Направи домакинство на пътя на коприната, направи Балканска четворка и т.н.
Поканил съм Бойко юни месец – на 15 и 19 на мач на стадион „Ференц Пушкаш“ в Будапеща. Да види Кристиано Роналдо и френските звезди. И Виктор Орбан ще дойде. И двата мача са с Унгария (Виктор като види Бойко, веднага вади една малка плетена дамаджанка с хубава кайсиева палинка). Ще хапнем и пийнем. Красота голяма.
Вие правете кворума. Вие, победените, оправяйте България. Оправяйте ни от чумата, говорете с Ердоган да не пуска мигрантите, правете каквото си искате. Ще съсипете България и Бойко ще дойде да я оправи. Тогава пак ще го видите в парламента.
Георги Марков, Фейсбук
Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!