Фалшива до мозъка на костите си жена

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Десислава събуди чувството ми на отвращение към фалша, лъжата и моралната нечистоплътност

Не гледам редовно Панорама, но тази вечер я гледах. До 40 тата си година съм живял в комунистическа България. Спомних си с какво отвращение съм слушал тези дълги години фалша и лъжата на комунистическите лидери. В публичната среда, друго нямаше.

„Има такъв народ“ в шок от изказвания на депутати от ГЕРБ Моят колега Филип Станев от два дни е депутат в българския Парламент и поиска да напише нещо, което…Apr 17 2021vijti.com

Нашето семейство беше вътрешен емигрант на територията на България тогава. Това отвращение беше семейна черта, която ме беше закърмила. Следващите години живеех във Франция и бях се освободил до голяма степен от това чувство, защото бях далеч от задължението да слушам този отвратителен фалш и лъжа. Тази вечер един от присъстващите на Панорама, ми напомни отново за това отвращение. Чисто емоционално, без да влизам в някакви задълбочени оценки.

Просто чувство на отвращение към фалша, лъжата и моралната нечистоплътност. И този човек беше герберската председателка на парламентарната им група, някоя си Десислава. До нея беше представителят на БСП. Логично бе той да събуди това чувство у мен, но не би. Тази която го събуди у мен беше тази фалшива до мозъка на костите си жена. Думите ѝ, изражението на лицето ѝ, всичко излъчвано от нея събуди у мен това отвращение което ме бе тормозило през първите 40 години на моят живот. А освен, че съм се научил да правя и хладнокръвни анализи, никога не съм убил чувството ми и никога не ме е лъгало.

Петър Бояджиев

Слави, който е за мажоритарни избори, днес не ги подкрепя, защото ги предлага… ГЕРБГоворенето „анти“ преобладава в новия парламент. Словата на парламентарните групи са с площадната ст…Apr 16 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!