Мартин Димитров към Атанасова и Караянчева: Скъпите костюмчета не прикриват манталитета на перачки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Втори ден слушам дебатите в парламента. Приятно ми е, въпреки известните организационни неразбории

Приятно ми е да слушам Ива Митева – симпатична, знаеща, възпитана жена. Приятно ми е да слушам и Татяна Дончева с този неин остър и компетентен изказ. За г-жа Мика Зайкова нищо няма да казвам, ясно е, че всички я харесахме. За нашата парламентарна група също нищо няма да казвам, просто защото сто процента вярвам на тези хора и ги обичам.

Приятно ми е, че човек с ерудицията на Вигенин е на трибуната.

Нова гавра с Цвета Караянчева (графит, видео) Култовата реплика на Цвета Караянчева от преди няколко месеца, с която призова недоволните от пра…Apr 6 2021vijti.com

И тук изобщо не става въпрос за политически пристрастия, а за задаване на нормалност.

От другата страна имаме един дезертирал, но очевидно зареден догоре с отмъстителност министър-председател. Неочакваното закриване на НОЩ беше много ясен знак, че на този човек просто за никого не му дреме.

А относно изявите на г-жа Караянчева и г-жа Атанасова, моята скъпа приятелка Деси Олованова има чудесно определение точно за такъв тип хора: „перачки“. Перачка е манталитет, перачка е тежка душевна пустош, която скъпите костюмчета и якенцата „Монклер“ нямат никакъв шанс да прикрият.

Аз откровено се ужасявам от това колко търпеливи сме. Как е възможно да изтърпим толкова години г-жа Караянчева на трибуната на парламента!? Как е възможно толкова години да позволяваме на незнанието да ни крещи!?

Лично аз не съм привърженик да поставяме хората от „ГЕРБ“ под общ знаменател. Но тук говорим за две знамена на „ГЕРБ“, които лично г-н Борисов развяваше пред очите ни, убеждавайки ни в тяхната невероятна компетентност.

Г-жа Атанасова и г-жа Караянчева имат личен и съществен принос както в сриването на парламентаризма, така и в политическата деградация. И двете положиха системни усилия през годините да ни убедят в правотата на простотията и във върховенството на незнанието.

Мартин Димитров

Проф. Илчев за Караянчева: Боже, какви нищожества стоят начело на българската държава! (ВИДЕО)Бившият ректор на Софийският университет проф. Иван Илчев спонтанно коментира в ефир включването на …Mar 3 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!